Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення - це ми діти та онуки, адже це саме безцінне що може тільки мати людина. Вона у нас неймовірна жінка, людина, мама. Вона - це безмежність світла, тепла і любові!!!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Безумовно це діти, які її оточують.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона талановитий педагог від Бога! Потрібно завжи вірити в себе, і радіти кожному дню, незважаючи ні на що, бо він єдиний та неповторний.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє щоб вся родина була щаслива та здорова. Їй в цьому році в червні місяці виповниться 50 років, тому дуже хочемо подарувати їй казку.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Якби не вона, нас би не було на цьому світі. Вона багато хорошого, навіть часом, неможливого робить для дітей, вона дійсно заслужила!!!!!

Велика людина з великим серцем

Для кожної людини слово мама святе. От і нашій родині дуже пощастило мати таку святиню, нашу рідненьку маму, бабусю двох онуків. Іншої такої людини я не зустрічала на протязі життя ніколи, вона наш янгол- охоронець, завжди готова прийти на допомогу кожну хвилину, дати слушну пораду, обійняти і підняти силу духу у самі скрутні часи. Вона завжди віддається сім’ї сповна, навіть інколи забувши про себе, намагається виконати всі наші мрії, і надати нам те чого у неї ніколи не було. Це людина з великим серцем і безмежною душею, яка вже понад 25 років працює вихователем у дитячому садочку, і за це їй великий уклін, адже вона є не тільки у нас, а у безліч інших діток яких вона навчає і яким віддає частинку себе. Дуже хотілось щоб і її мрії збувались, і вона завжди відчувала себе щасливою людиною, незважаючи на всі круті віражі її непростого життя.

Більше