Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моє досягнення - це моя міцна сім’я , теплі та дружні відносини .

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Над собою я працювала багато років , над своїм внутрішнім світом , світосприйняттям , а також над стосунками не лише з дітьми , а й з оточуючими і зрозуміла , що знаходиться всередині тебе , те відображає зовнійшній світ. Життя - прекрасне, що віддаєш , те й отримуєш !

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мої діти завжди мене обнімають, і кажуть , мама- ти найкраща , ти прекрасна , красива і дуже добра , ми тебе дуже любимо , і в тих словах так багато тепла і любові , це не передати словами , це можна лише відчути , і мене переповнюють емоції і це мене окрилює на нові звершення заради них !!!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Найбільше я мрію про те , щоб мої діти були щасливі , здорові та успішні . Щоб реалізували себе в житті , так як вони цього захочуть , щоб зрозуміли в чому сенс життя на цій планеті !!!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я б дійсно хотіла отримати цю номінацію , оскільки бути мамою , це не тільки народити і все, бути мамою -це постійно турбуватися і любити своїх дітей , такими якими вони є , вкладувати у виховання всю свою любов і душу і продовжувати це робити протягом усього життя , адже насправді діти вибирають батьків на небесах.

Мої діти — моє натхнення!!!

Мене звати Марта , мені 35 років , за освітою я англійський філолог . Я мама двох чудових діток , син на імя Артур 11 років, та донечка на імя Амалія 6 років Життя так склалось , що я виховую діток сама , оскільки після розлучення мій колишній чоловік відмовився допомагати , а також заставив підписати відмову від аліментів . Вихованням діток займаюсь лише я , не маючи жодної фінансової допомоги ні від колишнього чоловіка , ні від моїх батьків . Моє захоплення тваринами , переросло у невеличкий бізнес , а саме я займаюсь розведенням породи котів канадский сфінкс , так я забезпечую себе і дітей , також я захоплююсь психологією , езотерикою та астрологією, а також індустрією моди та краси

Більше