Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим досягненням моєї мами! Наша велика, и дружина родина. Так сталося що моєї, рідної мами, вже не має зі мною. Але в мене є друга Матуся, чоловікові мама. Мабуть не вистачить слів описати, яка вона. Привітна, чуйна, турботлива, добра, любить своїх онуків, а їх аж троє, завжди приходить на допомогу. Таку Маму я бажаю кожній жінці, дитині на цій землі!!!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Звісно родина! Бо хто як не рідні надихнуть своєю любовью, на підкорення усіх вершин нашого життя!!!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Що вона, дуже добра,співчутлива, чуйна, ніжна людина. У неї, є така риса в характері, ніколи, і ні на кого не тримає зла, а ще вона дуже гарна жінка!!!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє, щоб її діти, онуки були щасливі и здорові, а для себе відпочинок з ріднею, а ще бачити, це щастя в очах її рідних.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Має отримати неодмінно це звання, бо вона на нього заслуговує, вона моя кохана Матуся!!!

Життя

Моя історія розпочнеться про мою рідну маму! Коли моя мама захворіла на страшну хворобу, це був шок!!! Ця хвороба перевернула все у моєму житті. Але в моєму житті є Матуся! яка мені допомагала, доглядати за рідною мамою, вона підтримувала, коли в мене вже опускалися руки, вона казала, зберись доцю!!! Це тільки початок. В неї така сила волі, що я відчувала силу, навіть коли її не було поряд.Я вдячна Богові, що колись, зустріла її сина, і ми вже 16 років разом, маємо прекрасних трьох дітей. Я бажаю усім жінкам и дітям таку матусю як у мене. І я хочу сказати що моя Матуся найкраща в світі!!!

Більше