Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Для Іри найбільшим досягненням у житті є без сумніву її сім'я. Вона по-справжньому щаслива мама і дружина, бо поряд завжди її найрідніші чоловіки - троє люблячих синів і коханий чоловік. Та попри сімейний затишок і добробут, Іра вміє себе реалізувати, як успішна жінка, бо веде свій власний бізнес і досягає поставлених цілей.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

В першу чергу, її діти. Її сім'я. Бути для них не просто мамою, а другом, бути для них опорою і підтримкою.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Їхня мама Іра - найкраща в світі! Вона турботлива і віддана, добра і весела, вміє любити і бути любимою. Вміє бути щасливою, а щаслива жінка - це щаслива сім'я.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мрій у Іри багато і, завдяки своїй наполегливості, вона їх з часом втілює в реальність. Та як і кожна мама, мабуть, має найбільшу мрію - це здоров'я її родини та щасливе майбутнє дітей.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Іра - найкраща мама для своїх синів. Для них вона мама не одного року... А 2021-го може бути й "Мама року ", бо вона має всі шанси на перемогу)))

Успішна і любима

Успішна на всі 100. І не тому, що має власний бізнес, допомагає іншим, активна, соціальна, натхненна, щира та багато багато іншого, а тому, що в свої 33 є люблячою матусею трьох синочків і коханою дружиною. Наша Ірка, саме так хочеться її називати ))), бо ні хвилини не вміє всидіти на місці, завжди усміхнена і весела, завжди вся і всюди, завжди заряджає собою і своїм позитивом усіх оточуючих. Сьогодні - вона вдома, завтра - на роботі чи відпочинку, і де б не була - гарний настрій усім гарантований. Безвідповідальність і байдужість - це не про неї. Іра вміє допомогти і словом, і ділом. Вміє розрадити, коли сумно, підтримати, коли важко, порадіти, коли у когось все добре. Її поважають і люблять. Та найбільшим досягненням в її житті є її щаслива сім'я, в яку вкладає всю себе. Попри те, що успішно займається усіма справами як по дому, так і по роботі, 24 на 7 вона, перш за все, турботлива матуся і дружина, яка для своїх хлопців може зірку з неба дістати, навіть не здогадуюючись, що тією зіркою є вона сама ))). Для дітей ніколи не шкодує нічого, бо вони для неї - весь світ!!! І як би не було важко всім догодити, у всіх значеннях цього слова, вона вміє це зробити, зробити з радістю і любов'ю. Отож успішна жінка - це наша Іра ))).

Більше