Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Її найбільше досягнення у цій сфері- любов до сім'ї. Вона любляча та лагідне мама. Кожного ранку на столі є їжа, протягом дня не відчуваєш, що в холодильнику немає їжі. Вона є завжди. Є чистий одяг на всі сезони. Завжди свіжа білизна, вдома чисто та гарно.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я думаю, що саме ми з моєю же ненародженою сестрою. Бо лише сім'я мотивує кожну жінку прокидатися вранці, готувати, прибирати, ловити кайф від життя.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Я, як дитина, розповім, що вона чуйна, добра, турботлива, трохи сувора, але це не заважає їй любити. В кого як, а у мене з мамою гарні стосунки, дружні. Особливо ми дуже зблизилися після смерті батька. Найкращій друг- мама. Лиш вона ніколи не побажає тобі зла, не позаздрить твоїм успіхам, а лишень порадіє.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Кожна мама, і моя не виключення, мріє, в першу чергу, про здоров'я своїм дітям, про сімейне благополуччя.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо вона найкраща. Турботлива, ніжна. Можна вічно говорити саме про сім'ю. Кожного ранку вона прокидається, готує їжу, прибирає, робить сімейний залишок, сімейну атмосферу.

Сім'я — це сім і я

Народилася вона у Казахстані і до року жила у Георгійовці. До п'яти років жила у Махамбеті. В 10 років переїхала в Україну. В 2005 році переїхали до Сум. З татом познайомилася у 2007 році, а в 2008 вони побралися. Я народилася у 2009 році. У 2020 році помер мій батько. Від хвороби. Але скоро у нас буде поповнення. В мене скоро буде сестра.

Більше