Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим моїм досягненням було народження чудових діточок! Не дивлячись на загрозу передчасних пологів, на слова: для чого стільки дітей? - подумай про себе!, я досягла своєї мрії, з Божою допомогою стала мамою 1 донечки та 4 синочків.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Бути сильною та щоденно працювати над собою мене надихають мої дітки, а також підтримка рідних. Заради них - недоспані ночі, часто втома, але як притуляться чи поцілують, відразу з'являється сила і бажання працювати більше, заради діточок я готова на все. Вони - моє життя!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Кароліна, 8 років: мама - ты найкраща, я хочу бути такою, як ти ! Сашко, 6 років: мамуся, ти така ніжна, я тебе дуже-дуже люблю! Андрійко, 3 роки : мама, ты така мила! Іванко, 1 рочок, ще не може сказати про свої почуття, чи описати мене, але ніжне його: мама і поцілунки вартують дорого! Ілюшка, 3 міс. Ще нічого не може сказати, але ніжно посміхається у відповідь і це найкращі моменти!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Моя найбільша мрія - щоб дітки були завжди здоровими та щасливими. А якщо в матеріальному плані, то дуже мрію про власне житло, з окремою кімнатою для донечки, з великою кухнею, з круглим столом, щоб можна було посидіти усією сім'єю за вечерею, разом поїсти та поспілкуватися. Бо зараз їмо по черзі, оскільки дуже маленька кухня. Проживаємо в учнівському гуртожитку, згідно договору оренди. Але і в таких умовах, створюю тепло та затишок, наскільки це можливо. Мрію про холодильник з великою морозильною камерою, про набір каструль. Все для того, аби було комфортніше створювати сімейний затишок

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я вважаю себе найкращою мамою, оскільки не кожна зможе, народивши стільки діток, активно займатись їхнім вихованням та розвитком. Приймаю участь у різних конкурсах, флешмобах, ходимо на виставки, на відпочинок. Крім того, маємо город за містом, вирощую овочі та фрукти і ягоди для своєї сім'ї, наразі питанням номер 1 є вирішення ремонту дороги біля школи, бо вона в жахливому стані. Багато хто захоплюється моєю витримкою та любов’ю до дітей! Ставлять мене в приклад, і я щиро радію цьому.

Щастя бути мамою

Мій шлях до материнства починався нелегко. Багато років я не мала діток, і ось, нарешті, сталось диво, я відчула, що вагітна. Це були найкращі місяці очікування, але, на превеликий жаль, мій первісток помер при пологах. В мене була депресія, відчувала порожнечу. Молила Бога послати мені дитятко, і пообіцяла, що народжу усіх, скільки пошле. І Бог почув мої моління, хоч кожна вагітність була з загрозами передчасних пологів, але я тепер щаслива мама!

Більше