Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення це правильно вміти виховувати дітей,щоб в майбутньому вони виросли справжніми щасливими людьми!!!адже їх зараз у нас дуже мало.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

На все мене надихає тільки моя сім'я! Якщо навіть інколи опускаються крила,мої ангели не дають мені здаватися)

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша мама найкраща,справедлива і сама добра!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я дуже мрію про великий будинок,щоб дітям було де бігати і грати в футбол!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Слово "Мама"для жінки-це не просто "професія",це - Покликання!!! Мамою може бути кожна,а справжньою мамою може буди та,яка буде розуміти своїх діток,знаходити правильний підхід,прислухатися до них. ажде кожна дитина індивідуальна,із своїм характером і звичками.

Сім'я — моє натхнення

Мені 32роки. Я приватний підприємець. Я Все життя мріяла мати велику родину та багато дітей! Мабуть Всевишній відчув мої сильні бажання і нагородив нас с чоловіком чотирма гарними,здоровими хлопчиками. Коли в нас народився перший хлопчик,ми думали друга буде дівчинка,але вдруге через 5 років народився хлопчик,і після цього ми зрозуміли,що стать дитини це не найголовніше,найголовніше здорові дітки.потім у нас кожну два роки народилися іще 2 хлопчики. І я зараз не уявляю навіть життя без кожного із моїх хлопчиків. Хоч вони в нас дуже різні ми все одно любимо їх однаково дуже сильно... І якщо Господь нас не нагородить дівчинкою,то в майбутньому можливо ми спробуємо удочерити,та подарувати нормальне життя одній покинутій дитині! Але для початку треба розширити свою житлову площу.

Більше