Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Виховала чудових двох дітей, виховує і глядить чотирьох онуків, працює у сфері обслуговування. Чуйна, емпатійна, не залишиться осторонь. Передала свою доброту у спадок

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Сім’я, діти та внуки

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Неймовірна жінка, любляча мама, терпляча бабуся, подруга на життя. Вдячні за подароване життя та підтримку.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє хоч ще раз побувати за кордоном. Як вона аолись з чоловіком їздила на медовий місяць в Угорщину.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Хочеться, щоб вона за все своє досить складне життя відчула себе по-особливому. Відчула себе любимою, потрібною і щасливою. Вона завжди тішилася нашими досягненнями і ніколи не говорила, чого б хотіла вона. Визнання її Мамою року чи Сспер бабусею означатиме, що вона почута не лише її дітьми, а й про неї та її історію знають інші. Це велика заслуга для неї і неймовірний сюрприз. Просто хочеться, щоб про неї почули.

Любов

Історія нашої бабусі, мабуть, ще розпочалася тоді, коли її охрестили в церкві як Любов. Адже, усе своє життя вона дарувала своє велике серце та усю свою любов рідним та близьким. Вона ніколи не оминала стороною наших потреб і нашого благополуччя. Пам’ятаю, як ще при свічках (коли не було світла), зі шматочків своїх же купальників зшила мені на гімнастику новісінький купальник на змагання, щоб я почувалася впевненішою. Як вигадувала невідомі страви аби ми могли хоч щось поїсти, бо вдома не було хліба. Як присвятила нам усю себе і водила нас пішки у будь-яку погоду на гуртки, щоб ми успішно тренувалися і розвивалися. Як підтримувала у всіх наших злетах, прикростях і падіннях. Вона завжди віддавала останнє нам, даруючи свою турботу і усе своє велике серце. Це численні години, дні, роки, десятиліття присвячені нам, а тепер вже нашим дітям. Її любов до нас безмежна і вона щиро віддає усю себе для нас. Ця людина мала не легке життя. Вона відчула на собі усе: заборони, голод, холод, не розуміння, підліткову жорстокість, несправедливість, втрати, тягар доглядання за важко-хворими і усе інше, з чим ми всі стикаємося у сучасному світі. Проте, це не зламало її, не зробило черствою чи байдужою. Вона залишається людиною із великим серцем і завжди відгукується на допомогу, навіть якщо це не в її планах або ж вона захворіла. Хочеться подякувати їй, що вона виховала в мені добру, чуйну та успішну людину. Дякую мамо! Знаю, що наші діти у хороших руках. У руках Любові!)

Більше