Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Наша бабуся сама найкраща людина ,вона добра ,чуйна,завжди прийде на допомогу в будь який час. Незважаючи на відстань при любій ситуації дзвінок на телефон, завжди чуємо: -"Через годину буду..." .І чим би не була зайнята онуки для неї це все її життя .Коли хворіють вона поруч ,коли радіють поруч. Мабуть немає такого щоби люба бабуся не знала. А господиня яка завжди смачні пироги і задоволені онуки , вони тягнуться до неї як квіти до води. Немає і дня чоби вони не спілкувалися з нею все розповідають...Бабуся для дітей як подруга ,коли треба , як мама , порадник, помічник у всьому. Наша рідненька була зі своїми онуками від народження в пологовому будинку і досі весь час з ними .Коли не баче їх більше тижня сумує плаче сто разів передивляється фото і телефонує щодня щоб їх почути. Працює наша бабуся Наталка у лікарні і відділенні нейрохірургії, хоч і складна робота ,та переступивши через поріг дому все залишає за порогом бо вдома є найрідніші ,її життя її онуки.Невистачає слів і можна писати до безкінечності про всі її досягнення та турботу. Я донька і бачачи її любов завжди надихаюся від неї оптимізмом та енергією. Вона найкраща матуся та супербабуся!!!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Самим найбільшим натхненням для нашої бабусі є її онуки це без спору ,можна зупинити її на вулиці і спитати ,що ви найбільше любите в житті вона не задумуючись відповість дітей та онуків.Заради них живу і так хочу ще довго бути з ними поруч...

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша мама і бабуся сама гарна ,сама чуйна ,сама рідна і добра ,кращої людини годі й шукати і це наша мама ,наша чарівна бабуся,наша паличка виручалочка, наш незамінний друг і помічник, наша бджілка.Гарна як квітка троянди , солодка як нектар ,запашна як булочка.Дякужмо рідненька , що ти у на є.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Її найбільша мрія щоб її рідні не хворіли, щоб завжди бути поруч з нами . Щоб завжди відчувати нашу підтримку та увагу, а решту ми заробимо,подаруємо, привеземо ,дістанемо...

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Так дійсно вона для нас і є найкраща і не в подарунках діло я просто хочу щоб про неї дізналися всі , ті люди ,що її знають завжди говорять про неї гарні слова,ми просто хочемо ,щоби більше людей дізналися , яка вона в нас гарна ,добра і як нам з нею пощастило. Для нас почесне звання "Мама року" вона отримує із ріка в рік і вона про це знає .Ми дуже вдячні їй за це. Вона просто СУПЕРБАБУСЯ і СУПЕРМАМА!

Найкраща бабуся у світі

Наша мама і бабуся Данилко Наталя Іванівна дуже добра, чуйна, мила людина.Вона працьовита жінка дуже любить своїх онуків.Вона живе своїми онуками у повному смислі цього слова... А господиня яка! Завжди від неї пахне смачними булочками ,завжди готує для онуків і детей якісь смаколики. Дуже любить розводити квіти як на вулиці так і в будинку. Завжди допомагає онукам ...Де онуки там завжди є бабуся : місять тісто, грають у пісочку, вигулюють собачку, роблять виріб до школи то завжди там бабуся .Вона для них є наставником , другом ,підтримкою.Ніколи і нічого в світі не завадить бабусі бути поруч зі своїми онуками .Вона по телефону з ними розмовляє , якщо знаходиться далеко, по вайбері.Коли не баче їх певний час бо живе окремо і трохи далеченько то просить фотоотчет за день обов'язково. Наша бабуся і матуся найкраща. Навіщо жалітися про хвороби у всіх вони є , та є добрі ліки -це турботу та любов рідних вони переможуть усе ,усі ваші негаразди ,хворі. Тай жалітися на те, що бракувало чи бракує коштів теж без смислу , у кого вони зараз є, а коли в тебе є сім'я то гроші заробляться , подарунки купляться а би здоров'я було. Не в грошах щастя -щастя у дзвінких голосах малюків та щасливих посмішках дорослих .Наша мама і бабуся відсвяткувала цього року 55річчя на питання ,що ж тобі подарувати одна відповідь :щоби ви всі були здорові і поруч зі мною у цей святковий день і я буду самою щасливою іменинницею .Ми всі дякуємо богу за матусю і бабусю ,завжди будемо просити у Бога для неї здоров'я та наснаги на довгій літа , бо ми всі, як ті батарейки заряджаємося від неї натхненням ! Дякуємо рідненька , що ти у нас є!!!

Більше