Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Якщо б мені сказали 7 років назад, що я буду багатодітна мама - я б дуже зухвало розсміялась. Але чи то доля, чи то сам Бог вносять свої корективи. Коли я підростала і навчалася в медичному коледжі дуже мріяла про діток, але не більше !!!!! двох.... Після народження синочка я зрозуміла, що одна дитина це цілком достатньо!!! Але через 6 років, коли синочок у Новорічну Ніч написав записку з бажанням сестрички, ніхто і подумати не міг, що Дід Мороз виконає його бажання у форматі "дуос", тобто через 2 місяці на УЗД нам застукало 2 сердечка!!!!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Діти і тільки діти!!!!!!!!!!!!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Слова сина - Мама, ти в мене дуже красива і стильна! Я тобою дуже пишаюсь!!! Слова донечок: Мама, ти наша королева, а ми твої принцески, і хочемо бути схожі на тебе! Присвята до книги про її життя: Найкращий друг це мама. Вона ніколи не заздрить, не бажає поганого. А в очах її виблискує любов і гордість за свою дитину!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Взаємну любов та розуміння від дітей

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що вона моя МАМА!!!

Рука, що гойдає колиску, править світом

Мені 35 років, і я мама красеня Сина 14 років та прекрасних донечок близнючок 7ми років. Ще в свої 20 я мріяла про як мінімум двох діток, після народження первістка я зрозуміла, що одна дитина це дже добре!!! Йшли роки, синочок пішов в школу, став дуже самостійний, я і мій чоловік розбігались по роботах, життя не йшло, а летіло.... Про другу дитину айшла мова перед Новим 2014 Роком, і саме з уст семирічного сина ми почули про мрію Сестричку.... Ок, ми подумали і дійсно вирішили спробувати.... і от на свої день народження, я бачу дві бажані полоски та тестсмужці!!!! Радість і боязнь нескінечні, адже десь неглибоко в душі я все таки не хотіла другу дитину.... І ось перше УЗД, на якому невтішний діагноз.... 1: деформований плід і з ним пухлина.... і діагноз 2 - двійня..... О Боже... яка двійня???? (про деформований плід і пухлину я навіть забула)...нііі!!!!....як....де вона взялась.... На той момент питань було дуже багато, на які відповідей не було... до тієї миті, поки виписку не побачив чоловік!!! А от у нього навпаки, новина про двійню була нереально щасливою!!! Знову ж таки про діагноз 1 ніхто не згадував! Через місяць повторне УЗД для підтвердження одного з діаагнозів. По дорозі до кабінету я згадувала всі молитви і складала руки до всіх Святих, щоб тільки не двійня, бо того не може бути....звідки....як.... троє дітей.... ні...ні...ні. І от, на екрані ми бачимо дві маленькі горошинки, в яких чітко прослуховується серцебиття... у мами шок, у папи сльози неймовірної радості і щастя!!!! Це була радкісна монохоріальна моноамніотична двійня, одна на 1000 вагітностей! І вона була у нас! А потім через 3 місяці ми дізналися, що це будуть дівчатка!!! От так я зарікаючись стала мамою багатодітної, а головне, щасливої сім"ї! Але це все дякуючи чоловіку, "Папі" з великої букви, який підтримав!!!

Більше