Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя мама дуже добра, співчутлива, красива, і при цьому дуже скромна. Моя мамочка подарувала мені життя два рази - вона стала моїм донором, вона віддала мені свою почку, врятувала мені життя, вона пережила мою кому при хворобі, вона тендітна жінка, але дуже-дуже сильна !

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мою матусю надихає сім'я, близькі і рідні люди, вона дуже любить життя...

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Добра, співчутлива, красива, і при цьому дуже скромна, вона тендітна жінка, але дуже-дуже сильна ! Завжди допомагає людям, обожнює тварин, її заповітна мрія щоб всі були здорові, щоб з життя не уходили рідні ! Вона дуже хвилюється за своїх близьких, віддасть своє останнє, але завжди допоможе людині.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Матусю дуже виснажили хвилювання за її доньку і чоловіка, в нас сім'я - мама, тато і я (донька) і в нас усіх по однієї почки - мамо стала моїм донором, коли в мене відмовили мої почки., а тато втратив свою одну почку із-за каменя. В нас сім'я однопочечних, як ми шуткуємо, АЛЕ ми завжди на позитиві і радіємо життю ! Її мрія здоров'я близьких і відпочинок !

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Моя мама, дуже ризикуючи своїм життям, стала моїм донором і віддала мені свою почку !

Моя матуся — мій донор

Ранок. Сьогодні майже не спала, було дуже багато думок-поганих і хороших, погані-як це могло все зі мною статися, як багато людей могли так вчинити; хороші-попереду нове життя і зі мною найближчі в яких я впевнена. Встали з матусею рано, їсти не можна, чекаємо нашого татуся. Ось і татко прибіг, дуже до нас поспішав, як завжди на позитиві і намагається не показувати, що дуже переживає за нас. Прийшли ... поклали матусю на каталку і відвезли. Через деякий час прийшли за мною, у папули сльози на очах, але тримається, він же у мене позитивчік. Дивно - за себе страху взагалі немає, так, в принципі, я ніколи за себе не хвилювалася, завжди боялася за своїх близьких, рідних, батьків і коханих, тому нічого дивного, я не вважаю це недоліком, я така, і це моє достоїнство - віддавати всю себе у всьому і бути щирою, хоча багато хто цього не оцінили ... Як там матуся, вона вже 2 години в операційній ?, готують мене, хтось із медсестер дуже тихо мене заспокоює і каже, що з матусею все добре. Дуже боюся за мамусю, але ми ж сильні ... Татко, напевно з розуму сходить від очікування і хвилювання за нас обох. Нічого, скоро все закінчиться ... точніше почнеться, почнеться нове, повноцінне, здорове життя. Поклали мене на операційний стіл ... холодно, змерзла ..., операційні лампи дуже сильно б'ють в очі. Усі дуже спокійні, все організовано, ніякої паніки і метушні, а мене стало чомусь трохи трясти ... ніби не в перший раз в такому місці ... щось вводять у вену ... надягають маску ... вдих видих, стає спокійніше і здається я кудись провалююсь ... Саме так почався наш ранок ! І 10-го квітня буде рівно 3 роки мого перезавантаження, рівно півроку як я живу з новою ниркою-маминої брунечкую ! І за це спасибі моїй мамусі, вона мені подарувала друге життя !!!

Більше