Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Наша бабуся нетипова бабуся в нашому розумінні. Ні, вона може і пиріжків напекти, і млинців, і нагодувати до відвалу. Але вона любить активний спосіб життя, подорожі, активно проводити час з онуками. В нашої бабусі поки що маленькі онуки, але мі впевнені, що бабуся скоро буде ганяти на велосипеді з онуками та грати в м"яч.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Скільки її пам"ятаю вона все життя працює над собой, щоб залишатись активною та молодою. Зараз вона хоче залишатись в тонусі, щоб ще об"їздити пів світу з онуками.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона дуже активна, бо обожнює активні спортивні ігри, катання на лижах, плавання, тощо; працьовита, талановита, креативна, а які речі вона ш"є своїми руками. Дуже ніжна та любляча!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Хотілось, щоб вона більше подорожувала.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

ЇЇ життя не легке, але попри все вона завжди витримує всі випробування долі, посміхається, живе, радіє кожному дню. Я не знаю більше людей з такою жагою до життя , що вміють так тримати себе в руках.

Найкраща бабуся для онука та онучки

Нашій бабусі 49 років, вона бабуся двох онуків - Івана (1,5 років) та Стефанії (1 рік). Нажаль, доля забрала у неї чоловіка - нашого дідуся, але подарувала двох онуків. Тому вона дуже старається дати онукам все. Найголовніше свою любов, тепло, ніжність. Не зважаючи на те, що від обох онуків вона живе далеко, вона завжди готова приїхати на поміч, коли її дітям потрібна з онуками допомога. Вона чекає їх влітку у себе на дачі, з надувним басейном. З задоволенням грає з ним. Звичайно, що кожна бабуся обожнює свої онуків. А наша бабуся, то бабуся року, бо вона любить життя, любить дітей, любить онуків і готова проїхати пів світу з ними.

Більше