Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я вважаю,що моя сестра-найкраща матуся у світі і є прикладом щасливої жінки, перспективного лікаря-науковця, гарної домогосподарки,та успішної бізнесвумен.Це приклад для багатьох жінок,як можливо совміщати життя, материнство, кар'єру,науку та бізнес, при цому все встигати!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

На мою думку, ії надихає сім'я, ії бажання рости та розвиватися, та успішні люди в ії оточені

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Що вона,найкраща матуся у світі, що ії очі наче зорі, а рукі золоті, що вона Мати з великої літери, дуже ніжна, турботлива, добра, найгарніша ,кохана,що матуся чарівна жінка, дуже розумна, вони пишаються своєю мамою

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріїть багато про що,тому що знає що мрії сдійснюються!Подорож в Каппадокію

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Щоб вірити ще більше в свої сили, вважаю що ця номінація ій дуже потрібна. Вона має отримати цю номінацію тому що дуже старанна людина, жінка та мати і встигає робити за 24 години стільки-скільки люди не роблять за 72 години,вміє планувати свій день, делегувати справи та все встигати!

Матуся на мільйон

Зоя стала матусею в 2014 році, коли народився ії син Микита. В цей же час вона захистила магістерську роботу і робила лікарем і викладачем на кафедрі в медичному університеті. Синочок зростал,але були проблеми зі здоров'ям, Зоя ніколи не опускала руки і завжди шукала для своєї дитини найкращіх лікарів, реабілітацію та спеціалістів. Ця Мати робить для Микити все що можить,навіть більше!В 2020 році в іх сім'ї народилась донечка і саме в цей час Зоя знайшла свій прихований талант-стала кондитером. Ії торти, тістечка,десерти-це просто шедеври! Кожень день Зоя навчається-проходить майстер-класи для кондитерів. Ще вона займається бізнесом працює в фірмі Грінвей і має успіх. Маючи двох дітей, Зоя встигає ще писати дисертацію, робити наукові дослідження та навчатися. Зважаючи на ії історію, я вважаю, що Зоя це дійсно-приклад для інших-коли людина захоче-то вона всього доб'ється і буде успішною!тому що успіх залежить від нашого бажання,та наших дій!

Більше