Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Ця людина, яка дуже часто ставить інтереси інших вище за свої, вона знає, що таке любов і вміє любити, вона жертовна і відкрита до людей. Вона не жадібна, вірна і завжди доступна. Вона піклується і підтримує.Зажди готова визнати свої помилки і перша іде на примирення. Вона миролюбива людина.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її сім'я, діти, онукі

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона знає, як любити і як вірити. Вона знає, що таке жертвувати собою ради коханої людини. Вона знає, що таке піклування і як його проявити. Вона вміє проходити найважчі дні з посмішкою. Вона любит життя, любить сім'ю.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє про щастя для своїх дітей. Подарувати хотілось би їй цілий день релаксу, де б їй не треба було думати про щось інше.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що ця людина знає ціну справжнього кохання

Любов перемагає смерть

У 1994 році (це були тяжкі роки для всіх), мій тато поїхав, як заробітчанин у Салехард (Сибір, Росія). Там у нього стався інсульт, інфаркт та клінична смерть. Лікарі вислали мамі телеграму, що вона повинна приїхати та підписати документи про відключення апарату життєдіяльності, тому що він і так мертвий. Я пам'ятаю, як мама швидко знайшла гроші та поїхала до нього. Вона молилась і вірила, що він виживе. Так і сталось, коли вона приїала туда, через деякий час, тато прокинувся. Для всіх, у тому числі і лікарів, це було диво. Коли їх виписували і вони збирались їхати додому, лікарі казали, що тато проживе лише два роки, але він прожив десять років. І весь цей час мама була з ним разом, піклувалась, допомагала, підтримувала. Вона стала для мене великим прикладом справжньої любові до своєї половинки.

Більше