Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Незламність! Вона та хто черпає сили, натхнення, і веде велику боротьбу зі страшною хворобою свого сина

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її маленький синочок Єлисей, котрий так завзято бориться зі страшною недугою СМА

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона просто ГЕРОЙ! Відчайдушна людина, та хто кожного ранку прокидається і робить все, аби її маленький синочок міг робити елементарні речі, самостійно дихати, рухати ручками, посміхатись, сидіти і радіти кожному новому дню, кожному новому кроку, кожному новому досягненню)

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я хочу щоб вона отримала хоча б день який могла б присвятити лише для себе) відпочила, відволіклась від буденних справ)

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що вона борець, борець з тяжком захворюванням свого єдиного синочка, синочка якого вона так довго чекала)) Вона за рік його життя подолала сотні тисяч кілометрів, проїхала безліч країн, провела не одну зустріч з впливовими людьми, аби ще на крок бути ближчою до вилікування хвороби сина.

Незламна

Чудова дівчина, дружина та мама Карина Зеленська, вона вже майже рік веде тяжку боротьбу з захворюванням СМА її маленького сина Єлисея. ЇЇ ранок починається не чашки кави, не з розмови по телефону з найкращою подругою...щодня вона проводить велику кількість тренувань, масажей, маніпуляцій, задля того щоб її синочок міг дихати, посміхатись, їсти, тобто робити все те, що для нас є таким буденним. Вона на деякий час повинна була переїхати до Польщі задля проведення ефективної реабілітації свого сина, проводить безліч переговорів стосовно зібрання коштів, величезної суми, для отримання чудодійного, виліковного уколу її синові. Вона змогла згуртувати міліони людей, котрі приймали участь в різноманітних челенджах, акціях, благодійних лотереях, для збору коштів. Вона наш герой)

Більше