Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Наповнення після вагітності приходить не одразу, це знає кожна жінка. Переживаючи певний період часу, не завжди є час на себе, та друзів... Але дуже важливо-це вчасно зупинити, та зрозуміти, що народження дитини-це новий крок в щось світле, та нове! З народження свого синочка, якому скоро буде 7років, я поміняла дуже багато не лише в своїх якостях, та характері, але й професії. Не потрібно працювати лише тому,що так треба, потрібно отримувати задоволення від того,що Ви робите. І при будь якій ситуації, залишатись красивою мамою, коханою жінкою, та успішною людиною.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Не потрібно чекати! Надихати повинна "ТИ" сама. Вдосконалення себе, розвиток, і лише досягнення цілей. Ось, що є важливим для мене, та моєї сім'ї у майбутньому.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Кожна мама найкраща для своєї дитини, немає необхідності говорити словами великих класиків, або цитатами із книг... Найщиріші слова-це посмішка твоєї дитини.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріяти можна багато, але ми самі повинні їх матерелізувати у реальність) Саме бажаніше-це народження доці. А все інше-це загальне бажання досягнення всього разом.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому,що вона-мама.... Яка зробила все, щоб я появився на цей світ, і прожив довге та щасливе життя...

Без обмежень

Мама демонструє, що материнство у сучасному світі-це не перепона і не тягар. Жінка може народити дитину без заміжжя і бути щасливою. Жінка може піти від чоловіка і бути щасливою. Жінка може бути інженером, механіком, військовою ким завгодно! і бути при цьому щасливою матір’ю. Обмеження лише у нас в голові.

Більше