Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я вважаю що її найбільше досягнення це вже бути мамою, трьох чудових діток. Вона встає с самого ранку готує сніданок, прибирає оселю, поки всі ще сплять, вона сама виховує троє діток, а це дуже тяжко і працювати і виховувати троє дітей. Вона талановита кухарка, випікає щось цікаве майже кожного дня. Має час на всі забаганки своїх дітей. Вона талановита, яскрава, ніжна, ласкава,добра,непосідюча,відверта, красива, небайдужа, хазяйновита, с великим серцем матуся. Вона всі сили витрачає на виховання дітей, а себе часу майже не має. Приготування їжі, сходити в магазин, зробити уроки, прибирати оселю, розважати дітей, ще ходити на роботу, мені здається це неможливо а вона це робить і ще с сама. Я вважаю ця матуся номер один і це моя матуся моя гордість і натхнення!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я вважаю що саме її діти і є її натхнення)) і праця над собою кожного дня.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Старанна, дбайлива, ніжна, ласкава, усмішка в неї наче в янгола, коли сміється здається луная щось таке яскраве і тепле на душі спокійно коли вона поруч. Її очі наче океан такі ж голубі і глибокі.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мабуть відпочинок хоть десь де вона могла годинку побути на одинці і зайнятись собою. Або щось с косметики вона рідко собі дозволяє щось придбати всі кошти йдуть на дітей

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Всі мами це мами року. Але мені дуже хотілось, щоб за її старання, не виспанні ночі, витрачені сили, і виплакані сльози ій довелося мати звання "мама року" мені здається ій це дало більше сил на те щоб не сдаватися, не плакати, і пам'ятати що для своїх діток вона найкраща мати у всьому Світі.

Найкраща матуся у всьому Світі

Якось коли я була маленька, я захворіла дуже( мама не спала 3 дні майже ... Вона сиділа біля меня і розповідала казки. Її голос був такий сумний але приємний, я запам'ятали це на все життя, я тоді лежала і думала швидше б я одужала щоб моя мама могла відпочити. Вона стільки плакала... Що її очі були дуже червоні. Коли я одужала вона геть забула про втому і так раділа що посмішка не сходила дуже довго с лиця. Вона готувала мені майже все що я хотіла. Я дуже люблю свою маму і завжди слухаюсь її бо розумію як їй тяжко. Бо в неї таки ще є двоє діток мій брат та сестра. наша мама дуже рідко кричить але якщо вже кричить тільки по ділу. Вона нам більше подружка, вона все розуміє і тримає таємниці у себе. Завжди дає розумні поради. Я тебе кохаю мама всім своїм сердцем і вдячна Богу за таку маму!

Більше