Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення моєї мами в тому, що вона виростила і виховала разом з татом 4х дітей в складних економічних обставинах. В тому, що вона приймала рішення народжувати ще одну дитину, а потім ще одну, а потім іще.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Якось моя мама розвовіла мені сторію про віслюка, дідуся та хлопчика. Вони вийшли в далеку дорогу з товаром для продажу. На віслюка сів хлопчик, і так вони і йшли. Їм зустрівся чоловік дорогою, що сказав "Боже, оце хлопець росте - дідусь йде, а він, молодий, всівся!" Тоді дідусь зняв хлопчика, сів на віслюка сам, і вони пішли далі. Їм зустрівся ще один чоловік. Він сказав "Оце так! Віслюк йде майже порожній, а малий плететься!" Тоді дідусь посадив хлопчика на віслюка, і вони поїхали далі. Зустрілась їм жінка, що вигукнула: "Бідна тварина! Люди взагалі не думають про тварин - всілися всі, ледь живий віслюк!" Тоді дідусь встав сам, і малого зняв. Аж поки не зустрілася їм ще одна жінка, що засміялася: "Ти диви, дивина - двоє піші йдуть, коли в них віслюк!" Тоді дідусь повернувся до хлопця, і сказав: "Бачиш, дорогий? Щоб ти не робив, будуть люди, які вважатимуть, що треба робити інакше. Тому роби так, як ти сам хочеш!"

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Чесна, весела, скромна, мудра, красива, розумна, цікава оповідачка.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Увагу. Тому я подаюсь на конкурс, і сподіваюсь, подарувати їй її.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що, мені здається, з неї можна брати приклад, надихатись багатьом людям.

Тиша замість оплесків

Якось в дитинстві, моя мама прийшла до мене в школу. Говорила з вчителькою, а хтось з однолітків запитав мене: "Це твоя бабуся?" Можливо, з тих пір мені було соромно за те, як виглядає моя мама, за те, що вона не витрачає час на себе. І я вирішила, що буду іншою. Минуло багато років до того, як я усвідомила, яка моя мама успішна. Стандарти краси, які мені навязували жернали, релама та телебачення, і яким не відповідала моя мама, і її здатність і талант бути собою, не зважати на навязані стандарти краси, фігури. В мене красива мама. І мудра. Вона робить так, як вважає за потрібне. Зі своїм тілом, у своїх стосунках, у вихованні дітей, опираючись на себе саму, а не на осуд чи похвалу інших.

Більше