Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя бабуся знає все. Все що неспитаєщ вона знає відповідь, а ще ми знею любимо шуткувати та веселитися. Вона нагодує та прибере, пограється та навчить. Але найголовніше моя бабуся справжня та любляча.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її надхнення це її діти та я -внучок. Приїжджаючи до нас у гості мені так добре, що коли прощаємося я плачу, щоб непокидала нас.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша матуся -бабуся це людина з якою не сумно, вона зі звичайного дня зробить свято. В неї безліч цікавих історій з життя, які вона розповідає а ми ригточемо. Зовнішність в неї наче у грецької діви. Її всі люблять і поважають чоловік, батьки, діти, внук, зять. А ще вона весь час розвивається тому що їй це потрібно адже вона вчитель. Краще неї нікого немає і не буде. Любимо тебе.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона любе подорожі та нові враження. Якби я могла можливість то поїхали б разом кудись, побачили б щось нове.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

В неї в житті було стільки негараздів і вона змогла все пережити ще й з посмішкою.

Моя бабуся - героїня

Моя бабуся прожила у місті аж доти доки не Вийшла заміж. Потім переїхала в село. Її батьки та рідні відмовляли бо хотіли щоб залишилась у місті. В селі важко жити, треба багато працювати. Але попри всі відмови вона пішла жити до коханого. Її почуття були сильніші. Вона народила двох дітей. І зараз коли їй вже за 50 вони в любові і радості живіть з дідусем та хвалять Бога, що тоді їх звела судьба та вони залишились разом. Вони рахуються своєму онуку, який ось-ось розвеселити їх першим зубиком. Погодьтеся що не кожен так зможе і в мене бабуся крута- вона "Бабуся року"

Більше