Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Досягнення мати 7 діток, та відчайдушно працювати та дати всім тепло та любов. Виховати своїх дітей так що жоден не перечить. Мати таке тепло в душі що ми всі несем те тепло і своїм дітям. Вона ніколи нас не била, тай голос не піднімала якось могла так обяснити що ми самі відчували провину що робимо щось не так.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її надихаємо ми діти-внуки та правнук.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Відчайдушна, терпляча, спокійна, віддана, зосереджена, світла душа, вона віддала всю себе нам і жодного разу не упрікнула. Вона розтворилась у нас і дала все тепло нам яке тепер несем ми своїм дітям і інколи казалось ми трохи холоднішаєм як мама завжди знайде потрібні слова щоб підтримати любов та ніжність до діток. Вона завжди знайде час для своїх 7 діток, 16 внуків та 1 правнучка і ніколи не забуде привітати з днем народження. Навіть нам телефонує напомнити щоб ми не забули привітати один одного.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє вона про щастя та здоров'я близьких. А подарувати їй хочеться відпочинок на курорті. Щоб хоча недільку відпочила від домашніх клопот.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Адже вона заслуговує на це звання не тільки вдячністю від нас, а і статусом який хоч трішки її порадує. Вона віддала всю себе нам. Тепер наш час дати їй своє тепло і вдячність за її тяжку роботу.

Мама-героїня

Мама моя отримала статус мами ще у 1974 і до 1992 уже в 7-й раз стала мамою. І не зважаючи на те що 7 діток хочуть уваги, працювала на роботі. Зранку до 8 години уже сніданок був готовий, всі були нагодовані уже ішли до школи чи садіка, господарство за ладом та мама на роботі. На обід завжди було шо їсти. Не знаю як вона встигала за годину. Да і уроки всі поучені разом. Довго я робила домашку з мамою. Не знаю де вона знаходила час- можливо його тоді вистачало бо не було гаджетів. Дай не зважаючи на те що нас в сім'ї багато мама кожному приділяла свій час, любов, тепло, ніжність. Ми виросли в любові і ні в кого нема ні ревнощів ні заздрість. Кожен з нас вивчився, здобув освіту і не одну. А щас радуємо батьків внуками. А їх уже 16 і 1 правнучок. І хто би не говорив за кар'єру да достатки-коли собирається сімя на свято і вдомі сміх і радість і сивеньки батьки споглядають на нас зачарованими та щасливими очима-кращого і не придумаєш. Мама присвятила всю себе заради нас.

Більше