Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я будую кар'єру бухгалтером. За свій професіоналізм та сумлінну працю маю нагородження від мера міста Броварів.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Материнство, віра у себе, у свої сили. Упевнено йти до своєї мети, до своєї мрії. І не просто лежати на ліжку та мріяти, а кожного дня робити, хоч один крок до її здійснення та пам'ятати, що все залежить лише від тебе самого.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Задавши питання своїм дітям, яка у тебе мама? Відповідь від доньки була: "Вона дуже добра, турбується про нас, сильно нас любіть та дарую багато подарунків".  Син, підійшов обняв та сказав: "Моя мама", обійми та поцілунки дитини найдорожча нагорода за материнство.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Моя мрія - це добувати наш будинок, відкрити власний сімейний бізнес, мати можливість більше подорожувати з родиною. В близькому майбутньому - отримати нового члена сім'ї та надійного друга - собаку. Подарунок відпочинок для двох.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я - мама року тому, що впевнена, сильна, успішна, незалежна, щаслива, кохана жінка. Мені за рік вдалося схуднути на 35 кг, я вдало поєдную сім'ю та кар'єру.

Успішна жінка вдало поєднує стосунки, сім'ю, дітей та кар'єру

Вітаю! Я дружина, двічі мама, працюю бухгалтером на підприємстві, займаю активну участь у танцювальному житті групи моєї доньки, розвиваюсь, як особистість.  Моє життєве кредо: "Якщо день не був твоїм другом, то він був твоїм вчителем." Я - успішна жінка. Успіх для кожного занадто індивідуальне слово. Для мене - це вдало поєднати стосунки з чоловіком, бути одним цілим, але не заважати розвитку один одного. Будувати міцну родину, нашій сім'ї майже 7 років. Я вважаю, успішна кар'єра - це не лише фінансові ресурси, а це задоволення від кінцевого результату роботи, моральне задоволення. Материнство для мене, це постійно рухатися вперед, зі зростанням дітей,  збільшенням їхніх інтересів, зростати й самому, вчитися новому. Я відкрила в собі перукаря, створювала зачіски для доньки святкові та турнірні. За рік мені вдалося схуднути на 35 кг, я пишаюсь собою. Ставши мамою - пам'ятайте, що Ви приваблива, красива, щаслива жінка і за домашніми клопотами, турботами не забувати про свої потреби, задоволення. Я хочу своїм прикладом сказати, що все реально та можливо, ніколи не варто здаватися, а йти лише вперед крок за кроком й все вийде. 

Більше