Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим досягненням мами у цій сфері є створення "маленького раю на землі"- нашої щасливої родини. Він овіяний теплими спогадами дитинства, щирим сміхом, підтримкою та прекрасними сімейними незабутніми моментами. Це місце, яке дало витоки для життя, де завжди знайдеш підтримку та розраду. Мама навчила нас бути, насамперед, ЛЮДЬМИ, плекати любов у серці. Сімейне гніздо,яке вона "звила" стало для нас опорою в житті, за що ми їй безмежно вдячні.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Натхнення для мами є її сім'я та життя в усіх його барвах! Вона і нас завжди навчає "дихати на повні груди"!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша мама є "вічним двигуном". Вона є людиною,яка постійно в русі,котра йде до своїх цілей та задумів. Її особистість випромінює такий ентузіазм та енергетику, що їх вистачає для нас усіх. Наша мама є прикладом сучасної жінки, людини,яка розвивається та намагається йти в ногу з часом. Своїми діями показує, що варто чогось лише дуже захотіти, зробити перший крок, і результат буде не за горами. Вона стимулює нас розвиватися та йти вперед! Разом із тим наша мама навчила нас,що найціннішим у житті є теплі обійми рідних людей, їхня підтримка. Ми вдячні їй за те,що вона завжди поважає наші рішення, і вміє бути другом та плечем,на яке можемо спертися. Вона любить квіти і відмінно готує! Також наша мама є прикладом жіночності та елегантності. У неї чарівна усмішка та велике любляче серце.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Наша мама мріє,щоб її діти були, перш за все, щасливими та самодостатніми людьми! Нам би хотілося подарувати їй сімейну подорож - відпочинок. Вона цього, безумовно, заслуговує.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Замало буде слів,щоб сказати нашій мамі, як ми її любимо і виразити всю вдячність за її велике материнське серце. Вона - мама до глибини кожної своєї клітиночки. Вона навчає своїм прикладом любити життя, людей, радіти кожному дню. Із сімейного гніздечка ми пізнали любов та підтримку. А це необхідно,щоб зараз бути щасливими дорослими. Наша мама заслуговує на звання "Мама року" і навіть більше...

Вічний двигун!

Історія нашої мами - це ще одна із історій про жіночу долю з її взлетами та падіннями. І найбільший її взлет - це те, що вона "склалася" як турботлива ненька та надійна дружина. Наша мама - жінка того прекрасного віку,коли діти дорослі,а онучка ще маленька. І, здавалося б, прийшла пора,коли потрібно було б жити для свого задоволення. Але ні....Вона так не вміє. Бо її материнське серце завжди ставить турботу про дітей на перше місце. Наша мама - любляча та надійна. Вона у розквіті сил та чарівна! Ми гордимося нею. Із мамою добре, як то кажуть, разом посміятися та комфортно помовчати. Із нею весело та просто. Такі люди вміють заряджати енергетикою та сміхом. Любимо її. Для нас вона найкраща! Ми вдячні Богу,що подарував нам таку неньку! І бажаємо усім дітям щасливих мам! Бо, віримо, де люблячі та радісні мами, там живе справжнє щастя і не тільки...

Більше