Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Те, що я, навіть на 26-му році життя не боюся відкривати для себе щось нове. Поєднувати щасливе материнство з власними хоббі, вдосконалюватися, мати жагу до життя, постійно креативити.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Надихають улюблені люди (чоловік та донечка). Підтримка та віра в мене чоловіка, посмішки дитинки - неймовірно надихають та дають ресурси на саморозвиток.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Моя малеча ще не говорить, але про мене може розповісти щасливими оченятами та беззубою посмішкою з неймовірною теплотою. Слова були б у присвяті до книги про моє життя були б такими:"Дівчинка, що хотіла щастя. Дівчинка, що вперто йшла до мрії, попри складні обставини. Дівчинка, яка таки змогла. "

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мрію більше подорожувати. Показати цей прекрасний та країну своїй донечці. Мрію реалізуватися як блогер та транслювати важливі теми. Надихати людей, доносити важливі соціальні теми.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Гадаю, я мама року тому, що моя глобальна місія - донести жінкам, що вони мають право бути щасливими та жити в кайф. Бо навіть в декреті, навіть у скрутних обставинах, навіть з дитинкою на руках можна та варто реалізовувати себе, робити щось цінне, надихати, надихатися, відкривати себе справжню.

Дашина казка

Привіт. Я Даша, мені 26 рочків. Рік тому моє життя кардинально змінилося, я стала мамою казкової дівчинки Аліси. Та декретний період не став для мене в'язницею. Цей час став для мене прекрасною можливістю для саморозвитку. Зараз, окрім материнства, я реалізовую себе у декількох сферах: - звісно ж, виховую дитину та намагаюся зробити все від себе залежне, аби ця крихітка виросла щасливою та психологічно здоровою людиною. - займаюся озвучкою мультиків та серіалів українською мовою разом з чоловіком. Хоч це й відбувається на волонтерських засадах, але приносить неймовірне задоволення. Бо розумієш, що завдяки твоїй роботі, багато людей можуть подивитися класний контент рідною мовою. - веду блог в інстаграмі , де наразі 5000 читачів. В ньому я ділюся залаштунками процесу озвучення, підіймаю важливі соціальні теми про насилля у стосунках про гендерні стереотипи, про тиск на жінок. Всі дописи можна почитати під теґом (дашапроважливе). Також у блозі ділюся своїми думками та життєвими історіями. - окрім інстаграму, я веду ще блог у тіктоці . Тут я популяризую українську культуру, розповідаю про українське кіно та підіймаю важливі соціальні теми. Також ми з чоловіком озвучили декілька важливих соціальних роликів про абсурдність звинувачення жінок в тому, що вони самі провокують чоловіків на насилля. Ці ролики набрали у тіктоці дуже відгукнулися молодшому поколінню. Багато дівчат усвідомили, що варто себе цінувати, бути обережними та не вестися на маніпуляції. Обожнюю те, що роблю та вірю, що мій контент допомагає багатьом жінкам. Хочу своєю історією донести те, що декрет - не вирок, а прекрасний час для самореалізації!

Інстаграм: https://instagram.com/danisimovaaa?igshid=p0q9pdgvykps 

Тікток:https://vm.tiktok.com/ZMefqMqj6/

Більше