Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Незважаючи на те, що в ранньому дитинстві, через помилку лікаря, Мама стала інвалідом, більше року пролежала і на все життя лишилася шульгою з проблеми опорно-рухового апарату своїй дитині вона дала безмежну турботу і любов. Вона змогла "отримати" безкоштовний автомобіль для інвалідів і після цього кожні вихідні подорожувала з родиною по Україні. Не було жодного літа, коли її доця не відпочивала на морі, в дитячому таборі. Вона привила любов до книг. Показала, що немає нічого неможливого в цьому житті і якщо мати і вміти користуватися знаннями, можна досягти будь яких висот. Вона є найкращим другом для своєї доні. Вона завжди турбується і підтримує. Вона була поруч в найгірші моменти життя дочки і оберігала її.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Лише вона сама, бажання йти вперед і жити на максимум. Вона все життя йде тільки вперед, незважаючи на стереотипи, фізичні вади та суспільну думку. Коли всі казали їй вступати в спеціалізований ВУЗ "для інвалідів" - вона сама змогла потрапити в звичайний. Коли їй казали - "тобі вийти заміж буде дуже важко", вона одружилася і більше 30 років щаслива в шлюбі. В часи, коли "інвалідів" не брали на роботу - вона змогла побудувати кар'єру і стати заступником начальника казначейства, лише завдяки особистим старанням та праці. Стільки сили волі й натхнення, скільки в цій Мамі я не зустрічала ще в жодній людині.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Турботлива, безмежно добра, любляча, розуміюча, сильна, впевнена в собі, смілива, завжди підтримуюча. Присвята: Жінці, яка довела, що любов до життя та до дитини здатні подолати будь які перепони і незгоди в житті.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє про здоров'я і благополуччя своєї жоці. Подарувала б: кругосвітню подорож, так як вона обожнює подорожувати.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що вона захотіла і стала чудовою мамою, яка дала своїй дитині максимум любові, можливостей та уваги, при цьому стала успішною в кар'єрі жінкою і щасливою дружиною.

Найкраща мама з неймовірною силою духу

Мама, нажаль, мала дуже важке дитинство дитини-інваліда в неповноцінній родині без батька. Наперекір всім родичам, вона пішла вчитись в звичайний ВУЗ і там познайомилася з майбутнім чоловіком. Через помилку лікарів під час пологів, мама на межі життя і смерті пролежала в реанімації місяць і більше не могла мати дітей. Вдома її чекала донька. Першій рік життя малечі, мама не мала змоги підіймати її на руки, але придумала і навчилася турбуватися про дочку без цього. Коли донька підросла, мама почала багато вчитися, щоб знайти гарну роботу. Вона пішла працювати на найнижчу посаду в Держказначейство і досягла посади першого заступника. Потім була зміна сфери діяльності і вона стала регіональним начальником банку. Ні в одній структурі її спочатку не сприймали через інвалідність, але своїми знаннями і наполегливістю вона доводила протилежне. Майже кожні вихідні вона з родиною їздила по цікавим місцям України. З донькою вони справжні подруги. Своїм прикладом вона виховала доньку так, що та всього успіху досягла сама. А зараз мама стала ще й люблячою бабусею.

Більше