Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Набільше моє досягнення це мати двох діточок. Я надихаюсь ними що дня, кожне їхнє досягнення це ще одне щоденне досягнення для мене. Кожного дня я радію разом з ними, заради них я прокидаюсь кожно ранку та йду до нових вершин.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Праця над собою це завжди тяжка стежка, але для цього є натхненням діти та чоловік. Для чоловіка хочеться буди найкращою та найгарнішою дружиною, а для дітей другом, опорою та прикладом. Хочеться весь час себе вдосконалювати також і для себе, для своєї сомовпевненості. Якщо мама щаслива то і щасливі всі навколо неї, а саме її родина.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мій син говорить, що я рішуча, добра та чуйна мама. Що він може ділитись зі мною своїми таємницями та думками. Донечка ще зовсім маленька і на жаль вона ще не може нічого сказати, але десь через пів рочку я обов’язково в неї спитаюсь. Слова для книжки про життя Разом з матусьою.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я мрію дуже про великий та затишний будиночок, в якому б нашій сім’ї було просторо та добре. Надати дітям гарну освіту та чудове впевнене життя.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я вже Мама року я для своєї родини. Але якщо моя невеличка історія буде варта уваги, а тим більш нагородження, то хочеться щоб вона надихала інших жінок до материнства та матусь до розвитку заради своєї родини та самовдосконалення.

Я МАТУСЯ та моя чудова родина

Мені 28 років. Я маю 6-ти річного синочка Костянтина та маленьку оторву Єву 1,3 роки. Знаходжусь в дикретній відпустці, але за фахом спеціаліст з банківських продажів. Дуже люблю спілкуватися з людьми, легко знаходжу з ними спільну мову. Працюю з 14 років. Дуже люблю подорожувати. Подобається проводити час з родиною.

Більше