Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільшим досягненням нашої бабусі я то що вона подарувала нам таку матусю. Бабуся вносить великий вклад в розвиток своїх онуків. Вона дуже багато працює за кордоном щоб забезпечити нас всім тим що ми маємо. Бабуся все життя тяжко працює. Вона дуже сором’язлива та добра.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Нашу бабусю надихають онуки заради яких вона живе та так багато робить.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Про нашу бджілку можна безкінечно говорити. Вона дуже гарна жінка, котра в свої роки чудово виглядає. Дуже багато працю і цим надає приклад для нас усіх, що для того щоб щось мати, то треба доложити до цього великі зусилля. Вона є прикладом для наслідування поведінки та досягненням цілей у житті.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Бабуся мріє про відпочинок, та бути поруч із нами. Хотілося б подарувати їй відпочинок як для самої справжньої принцеси . Вона на це заслуговує!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Мама та бабуся року це її орден на все життя. Вона має отримати це звання так як у бабусі є всі шанси на це. Вона настільки віддається нам та підтримує нас, допомагає та виховує. Бабуся завжди вислухає та порадить, пригорне та пожаліє.

Наша бабуся

Нашій бабусі 50 років. Має двох доньок та двох онуків. За фахом медична сестра. Так вийшло що їй доводиться все життя працювати за кордом. Вона приїздить та увесь свій час присвячую нам, своїм дітям та онукам. В нашій сім’ї вона все життя несе родин Мама та бабуся року, вона на це заслуговує.

Більше