Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Якщо говорити про головне досягнення моєї мами, то це те, що вона має трьох чудових дітей! Вона знайшла сили та мудрість для того, щоб виховати та навчити своїх дітей. Мама може замінити мені усіх та завжди, від маленької перемоги до сумної прикрості - мама завжди зі мною. Завжди підтримає, дасть пораду і допоможе. У житті були різні обставини, були добрі й погані часи, але мама завжди боролася, адже мала жити для дітей. Я дякую мамі за те, що саме вона моя МАМА:)

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

На мою думку, стимулом для роботи над собою, для моєї мами, є сімейний затишок та тепло, що існує у нашій родині. Адже немає нічого кращого, коли ти знаходишся у місці, де тебе кохають і чекають. Це і є моя домівка, яка завдяки мамі, зігріває душу.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона незвичайна. Вона гарна й ніжна. Має блакитні очі і дзвінкий сміх. Коли горять її очі - значить діти вдома. Коли сумний погляд - діти приїдуть не скоро. Настрій залежить від того, де її сини, де її донечка. Вона кохає і обіймає. Кожна зустріч - це теплі обійми й такі рідні слова. Кожен її дзвінок - це розуміння того, що ти потрібен(на). Кожне її зауваження - це знак того, що ти можеш краще, інакше, лише слід повірити у свої сили. Кожна її дитина - це старання і зусилля. Кожен її день - це турбота.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мрій та бажань у мами багато:) Мій обов'язок, як доньки- здійснювати! Але найкращим, що було б на даний момент - це відпочинок. Щоб мама змогла перезавантажитись, набратися сил та натхнення.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я випадково потрапила на такий конкурс. Ніколи до цього не брала участь саме у такому форматі. Написати про маму було зовсім не важко, а навпаки, думки переповнювали і я навіть не встигала так швидко сформулювати тези, як пальці набирали літери. Просто хочеться розповісти іншим, яка моя мама і за що я її люблю. Та багато думок і слів залишилося зі мною, які я буду говорити мамі особисто. Спілкування з мамою - це найголовніше у наших стосунках. Тому бажаю й іншим говорити більше з мамою. А конкурс - це лише маленький доказ того, що для мене мама є найкращою!

Завжди у серці

Моя мамуля віддає своє тепло та любов кожної хвилини. Не буває і дня, коли вона не потурбується про мене, мій стан, настрій , мрії та бажання. Я щиро радію, коли чую її голос у телефонній трубці, чи відчуваю дотик її теплих рук. Лише вона хвилюється чи не хочу я їсти, чи тепло одягнена. Незважаючи на те, що мені вже 20 років, я все ж таки залишаюсь для мами маленькою донечкою, заради якої вона живе. Моя матуся дала мені життя, зробила великий крок для того, щоб я мала найкраще дитинство. Я вдячна мамі за часи, коли я так потребувала її допомоги (не лише фізичної, а й духовної) і вона ніколи не відмовляла мені у цьому, завжди знаходилася поруч. Коли я хворіла, мама ні на хвилинку мене не залишала, усі турботи, проблеми падали важким тягарем на її тендітні плечі. Коли у нашій родині не стало тата, вона замінила мені батьківське виховання, стала моїм захистом та опорою ще у більшій мірі. Моя сім'я завжди була і буде тим гніздечком, де загоюються рани і душа хоче співати. Як тато, так і мама завжди у моєму серці. А я, у свою чергу, буду в їх серцях.

Більше