Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Із квітневим вас днем!!!. Сьогодні наберуся сміливості і напишу про себе. А щоб цікавіше було читати, в кінці моєї розповіді я закодую "ПОСЛАННЯ" кожній мамі. ( Приготуйте папірець ) Отже, звати мене Оля, маю трирічну донечку Софію. Із народженням дитини я народилася й сама. Почалося життя інше, не схоже на своє , колишнє. Тепер це життя ще краще: строкате, веселе, як смачний коктейль, із подвоєнним дитинством!!! Я - людина креативна, творча, не люблю сидіти на місці. Мені постійно треба " качати " свою енергію у потрібне русло. Тож , моя донечка стала таким собі ядром, над яким хочеться бігати, стрибати, шуткувати, грати, співати, вигадувати щось нове. І я подумала:" А не погано було б, якби нашими діями ми заряджали інших людей ". Так виникла нещодавно інстаграм сторінка, де ми разом з Софією показуємо, як можно із простих речей, що є в кожній хаті, робити прекрасні розвивайки, ігри. І хоча ми не Монтессорі, але, мені здається, в нас виходить (Пройденими матеріалами ми ділимося з дитячими садками. Також я пишу сценарії для домашнього театру, де бере участь вся наша родина, знімаємо міні-фільми. Декорацій наших- не перелічити ( малюю і створюю сама,).А які ми знаємо з донею фольклорні пісні!!!.. Щоб не було часу нудьгувати, я працюю. Допомогаю чоловікові в розвитку нашої справи. Люблю займатися випічкою і ,звичайно, доня мені допомагає. А моїм захопленням є книжки.. О, ото вже де наркотик для душі- зловживаю ним уночі, інакше, ніяк. Намагаюсь надихати свою родину, це так прекрасно бачити їхні посмішки і радість в очах.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Надихає моя родина, мої друзі. Мені дає натхнення ніч : поки вона триває я здійснюю свої мріїї, у спокої та тиші. Надихають книги, музика, гарні новини.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Доня завжди усім говорить, що її мама невгамовна бджола Мая . Кожного дня вона обіймає мене і шепоче : " Мамусю, я тебе дуже люблю". Заради цього варто жити.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мабуть, буде банально, але мрію жити у здоровій країні, без карантинів. ...Хоча ще є одне бажання - навчитися грати на гітарі, це мрія з дитинства

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Якщо пощастить отримати звання, то я ще більше здобуду сил і наснаги творити та жити заради своїх близьких. Це мені дасть розуміння того, що я на правильному шляху.

Мамою бути прекрасно

Закодоване послання Перемога- це круто, але важливіше знати, що кожна пройдена дистанція виховання є недаремною, що моя дитина росте в любові. Щастя донечки - ось що має сенс. І для мене воно дає повне право не лише називатися її мамою, але і бути нею. Як може народження дитини робити жінку щасливою? Що дає нам, жінкам, із величезною спрагою цінувати кожен день материнства ? ...Звичайно, любов. Вона щира та безмежна, світла і чиста.Вона не примушує любити, навпаки, ллється вільно, відданно, без остраху загубити свою велич. Я щаслива людина, я маю найкращу дитину у світі. Вірю, для донечки моя любов- запорука безтурботного дитинства. І яка б не спіткала її доля, я буду поруч, вимолюючи у Бога щасливого, нескінченно радісного, і такого яскравого для неї життя. ( А тепер даю ключ від коду. Цифра 8 для мене щаслива , тож порахуйте в цьому тексті кожне восьме слово , починаючи із слова Перемога, та зберіть їх у висловлювання.) Дякую

Більше