Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

З моменту появи моєї першої дитини на світ я сказала лікарю що прийду ще по дівчинку.І дійсно через 2 роки в мене народилась ще чудова дівчинка.А ще через 10 років в нас чудом з'явилася ще одна дитина.Моє сердце сповнене любов'ю,у ньому вдосталь місця їм трьом!!!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мої діти надихають мене залишатися завжди молодою та красивою,адже старшому 20 років,а наймолодшій 7 і вона хоче бачити мене такою ж молодою , як мами її однокласників.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Найкраща,наймиліша,Вона і насварить вона ж і приласкає ,бо ж немає мами ласкавішої та найдобрішої .Коли сварю своїх дітей вони питають : ,,мама ти що вже нас не любиш??!,, Ні я люблю вас !! І не сварю,а виховую!!!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Подарувала б зірку ,да вона високо...Подарувала б сонце да воно гаряче ...,Подарую тобі свою любов ,повагу,увагу,а більшого не треба! Це найцінниший подарунок матері від дітей!!!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо вона того заслуговує!!!

Найрідніші

Розповім про свою маму...Коли я була старшокласницею,то пішла на дискотеку,хоча мама не добре себе почувала,та я не звернула на це увагу .Добре що вона фельдшер та змогла і знала що собі вколоти.Я тільки уявила що могло бути...Ти ніколи не зрозумієш що відчуває мама поки сама не станеш Мамою!!!

Більше