Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Це дар,який дається не всім- уміння розуміти з пів слова,приймати нас ,твоїх онуків,такими,які ми є,не пробувати змінити,а любити саме такими ,як ми є! Бабуню,знаєте чому Ви супер? Я впевнена що ви маєте приховану супер силу,бо тільки маючи її можна було виховати 3 покоління !Низький Вам уклін

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я вірю ,що Ви відчуваєте і знаєте наскільки сильно ми любимо Вас. Сподіваюся саме це надихає Вас ,дає додаткові сили та заставляє працювати над собою.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Перше чим я захоплююсь- це вашим оптимізмом ,бабуню! Вашою мудрістю та вмінням розрадити. Я захоплююсь- тим наскільки Ви здатні відчувати людей.Своє життя присвятила нам,своїм онукам.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Знаю щоночі Ви молитесь за наше здоров'я та благополуччя. Саме це ваша мрія,саме цього ви хочете найбільше,щоб ми були щасливі та здорові. І знаю як ви мрієте хоча б ще раз у житті побачити свою рідну сестру,котра проживає в іншій країні.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Без Вас бабуню ми б пропали.

Не бабуся Ви мені,а Мама

Так склалося ,що Ви мені замінили маму! Бабуню,бабуся,ба ,все що ми вміємо,це Ваша заслуга! Вам є чим гордитися і пишатися,адже Ви прожили це життя заради нас,це справжній подвиг. Погодьтеся,не кожна людина на такий вчинок здатна. Ви віддавали себе повністю нам,свої онукам! А тепер і правнукам. Я вже як пів року мама, а Ви прабабуся . А я задаюсь лише одним питання,як,як можна встигати стільки справ робити?!. А з появою правнука у вас просто на очах відкрилося друге дихання. Іноді мені здається що ви сильша всіх нас разом взятих. І знаєте ,я щиро хочу бути хоч трошки схожою на Вас! Нам безмежно пощастило ,що ви наша бабуня! Щаслива,що ви є. 

 

Люблю тебе мила Бабусю
І руки твої працьовиті люблю
Коли на ікону погляну- 
Згадаю Бабуню свою.
Ти наша найкраща, рідненька
Я знаю,яка б не сталась біда-
Прийдемо до тебе скоренько
Пригрієш,розрадиш , знайдеш ти слова.
Послухай бабусю,будь ласка!
Хоч зараз роботу свою відклади
Ти в нас особлива,прекрасна
І вірю я щиро-так буде завжди.

Більше