Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Природою закладено так,що жінка приходить у цей світ створювати і оберігати домашній затишок. Напевне саме тому ще з дитинства де б я не була ,завжди прагнула облаштовувати своє гніздечко з любов'ю. А доля приготувала для мене безліч подорожей та безкінечні переїзди. Як і у всіх все почалося з університету,коли покидаєш свою рідну оселю і твоїм домом стає гуртожиток,потім переїзд до великого міста,з квартири на квартиру ну а тепер я мама і хоч ми лише мріємо про свою квартиру ,затишок залишився для мене найважливішою деталлю життя.Затишок для кожного він свій і якою б не було тяжкою моя валіза ,в ній завжди знайдеться місце для фоторамки з найріднішими,теплий плед та улюблена книга. Так от про досягнення. Останнім часом помітила що в декреті багато мам знаходять себе в творчості,я не виключення. Через кілька місяців після появи нашого маленького щастя я відкрила в собі хоббі яке у мене асоціюється з святом, магією. Я почала власноруч виготовляти свічки з натурального бджолиного воску. Такий собі спосіб релаксації. Створюючи кожну свічку я вкладаю свою любов та часточку душі . І нехай мої свічки прикрашають оселі лише близьких для мене людей,створюючи тепло та затишок,це лише початок,який обов'язково поведе мене ,хоч і маленькими кроками,але до великої цілі. Я вірю.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Звісно що моя муза це мій синочок та чоловік.Так ,банально на перший погляд. Але хто як не вони можуть надихати ставати кращим. Погодьтеся)

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Я вірю що коли ти виростеш,синуля,ти будеш мною пишатися,я все зроблю щоб було так! Карпе діем. Лови мить.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Звісно як кожна мама я мрію щоб була здорова уся моя родина,друзі і собака.. і в додаток нарешті переїхати в місто моєї душі- у Львов.Амінь

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Я старатимусь не відступати від своє цілі подарувати затишку якомога більшій кількості родин через своє хоббі,свої свічки. А це в свою чергу і допоможе в здійсненні заповітної мрії.

З народження дитини все змінюється

Нумерологи кажуть що сьогодні дуже сильний день. 12.02.2021 . Дзеркальна дата і все що загадуєш сьогодні обов'язково здійснюється. З дитинства я сильно вірила в чудеса і магію,зараз мені 28 ,я мама іііі нічого не змінилося. Саме тому я вирішила написати свою історію сьогодні. Отож,я відчула що вже не сама за день до нового року,Коля ж дізнався 31, отримавши подарунок під ялинку. Розписувати які ми були щасливі думаю немає сенсу,то світло треба було бачити в наших очах. Далі були аналізи,скринінги і сльози радості від найрідніших. "З появою дитини все зміниться"Крилата фразочка,яку точно чула кожна мама. Життя готувало мене до цих змін цілих 9 місяців. Коля в знак солідарності перестав відвідувати кав'ярні і Макдональдс ,перейшов разом зі мною на печені сирники і котлетки на пару і звісно все терпів і виконував усі мої забаганки. Крейди серед ночі я звісно не просила,але за ці 9 місяців дивні речі зі мною все таки траплялися. А от вам ще одна крилата фраза "Всі зміни на краще" . А так воно і є. Тепер ми мама і тато ,нас вже троє. І я реально найщасливіша у світі людина. Який же це солодкий і сонячний переод життя-Материнство, батьківство. Найкращий час. Не спорю,важкий,але такий теплий,зворушливий. Час,коли можна зрости і збагатитися духовно. Ще кілька місяців тому кожна хвилина здавалася,бонусом,Джек потом,чимось нереальним. Сьогодні синочку майже 6 місяців і ми з коханим вже за 20 хвилин стільки всього можемо встигнути зробити! Я не знаю як скоро повернеться романтика в наших стосунках,але з упевненістю можу сказати всі ці зміни це лише нова сходинка наших відносин,така зворушлива і цікава. Далі буде.

Більше