Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя матуся найкраща у світі, адже вона народила та самостійно виховала 10 своїх дітей, без ніякої допомоги, вона тягнула всіх сама на своїх тендітних плечах. Це людина з великої літери, не вистачить ніяких слів, щоб описати яка вона, я хочу, щоб про неї дізнався весь світ, адже я впевнена, що ніхто не зміг би пройти через такий важкий шлях, я пишаюся нею, вона Героїня!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Ми-її діти та онуки, у неї 10 дітей та 7 онуків.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона тендітна, з великим серцем та душею. Вона надзвичайна, таких як вона більше немає, вона дуже сильна та мужня, дуже красива та прекрасна.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про тепло та затишок на душі, щоб всі діти були дружні та здорові. Найбільше, що б хотілося їй подарувати це путівка на відпочинок

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона пройшла такий шлях, що наврядчи хтось зміг би так прожити, її життя було дуже важким, но вона сама змогла підняти на ноги всіх нас, за що ми їй вклоняємось до землі, і пишаємось нею.

Найкраща у світі Матуся

Мрю маму звати Оля. Їй 67років, вона народила та сама виховала 10 дітей. Все життя працювала в торгівлі, за копійки, щоб нас прокормить та одіти. Вона пройшла дуже не лёгкий шлях, но назавжди залишиться людиною з великої літери. З неї можно брати приклад. Вона надзвичайна.

Більше