Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Пропаганда максимально тривалого грудного вигодовування. Організація та висвітлення пікніка Інстамам. Позиціонування блогу мами малюка для обміну життєвим досвідом (періоду вагітності, народження дитини, цікавих моментів життя і спілкування, організації свят для мам та дітей)

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Якщо є підтримка з боку чоловіка Антона, то є бажання розвиватися. У Марії ніколи не буває бажання здаватися. А от захоплення від процесу підготовки до якогось заходу, події, творчі здібності, артистизм, підтримувалися з дитинства батьками. І навіть, якщо у когось виникала думка, що Маші не вдасться, її це не зупиняло. А ще інтерес до нового (нові емоції, спілкування, подорожі).

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Нікіта просто висловив би свої емоції обіймами і словами "Я тебя люблю, сильно". Він би розказав, як любить слухати, коли мама читає "Зимові казки". Похвастався, що разом з батьками часто їздить на своє улюблене море ( і не на одне), в свої 3 роки він був на Азовському, Чорному та Червоному морі. Розповів би, як цікаво летіти в Єгипет і які динозаври є в Дніпрі. Запросив би вас відвідати кінотеатр (адже фільм про Тома і Джері так цікаво дивитись родиною), або піти на новорічну виставу в Глінку, де такі прекрасні Снігуронька та герої мультфільмів запрочюсять потанцювати. А ще є дуже гарні розвиваючі центри, куди можна піти з мамою. Буде це плавання (Нікіти улюблене) чи робототехніка (поки складно, але з Лего виходить краще), мама Маша придивитися, де ж найкраще. А Нікіта знає, що хоче займатися плаванням. Але розуміє, що мама чекає "лялю", сестричку, тому трохи доведеться почекати з цією мрією.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Нові емоції. Це 100 відсотків! Маша чекає народження донечки і як кожна мама в цей момент просто сповнена передчуттів та мрій. Але вона так любить подорожувати, що навіть маленька подорож (як тільки це стане можливим), відбудеться. Знаю, що в неї є декілька місць, де їй хотілося б побувати. Мальдіви (ну як кожна сучасна дівчина), в Україні - релакс парк Верхоли та Буковель. Якщо про більш приземлене, то це (як справжня матуся) - створити простір розвитку для своїх дітей, щоб бачити їх успіх, їх радість, їх захоплення. Як дружина - відчувати себе захищеною, коханою, любою. Як донечка - мати підтримку з боку батьків (сподіваюсь, що і слово розумне ще сприймається як підтримка).

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Кожна мама, яка народжує зараз, не дивлячись на економічні проблеми, війни, пандемії - уже мама року. Цього 2020. І кожного наступного, бо мало народити дитину, а потрібно її виховати. І показати іншим дівчатам, майбутнім мамам, що материнство - це прекрасно, це чудово, і це має бути в житті кожної жінки. І через свій блог Маша пропагує це щодня.

Моя сім'я - моя фортеця

https://www.instagram.com/mashenka_fedorenko/

Більше