Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Щирість! Це справжнє життя без прикрас, жінки, яка працює, козах, турбується та не забуває про себе. Це історія про баланс та рівновагу, без зрежисованих сцен та емоцій.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Вона сама є своїм натхненням та своєю силою. Христя завжди знала хто вона є, поважала себе та любила себе. Саме ці емоції вона і транслює крізь себе на своє оточення. Лише духовно та свідомо зріла людина, може бути щасливою. Любов до життя у всіх його проявах дозволяє їй бути відкритою до всього нового, тим самим, розвиваючи себе та пізнаючи свої можливості.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Тадей ще не вміє говорити, але для нього зараз мама і є цілим світом. Що стосується Мішки, то мама - це ліпший друг, який завжди підтримає його у різних бажаннях, допоможе з усіма завданнями та життєвими ситуаціями, розділить емоції щастя та розвіє смуток.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Христя не з тих людей, які мріять, вона людина - ціль. Звикла ставити собі завдання та цілі і досягати їх. Її мрія - це здорова, щаслива, міцна сім’я, яка є і лише зростає. Найкращим подарунком для неї є емоція. Особливо вона любить подорожувати, тому путівка до якоїсь країни, однозначно, ідеальний варіант.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Христина має стати мамою року, тому що її визначальної особливістю є особистий приклад. Це не мама-вчитель чи мама-оберіг, мама-наставник, ні, це саме мама-друг. А ще це жінка, яка не шукає компромісів і не обирає одну роль. Вона успішна бізнес-леді, щаслива та любляча дружина, віддана донька, вірна подруга і звичайно Мама.

LIFESTYLE - WORK - KIDS

https://www.instagram.com/khrystynapavliuk/

Більше