Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Блогерство - це її покликання. Через це покликання вона реалізовується сама та може служити людям. Освітлюючи питання багатодітного материнства, вона показує, що життя не закінчується після народження другої, третьої чи навіть сьомої дитини. Адже зараз поширена ситуація, коли в сім’ї лише одна або дві дитини, і батьки зупиняться на цьому, боячись, що далі на їх чекає тяжке життя. Дехто з її підписників наважувався на нове життя, наслідуючи її приклад. В блозі Юлії немає токсичних матеріалів, вона не несе в світ спокусу. Адже коли люди сприймають поглядом, в них відбувається черствіння серця.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

ЇЇ надихає своя внутрішня особистість, все що вона робить, вона робить для себе.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона їм друг, діти відкриті з нею, діляться своїми переживаннями. Деколи, навіть, хлопчики діляться з нею, більше ніж з татом. Вона з ними відкрито контактує, вони відчувають її любов та проявлять її у відповідь.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє про відпочинок на морі.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона радіє своїм материнством, цим божим даром. Не живе як жертва, що її хтось змусив народити стільки дітей, страждати, а насолоджується цим даром. В неї є божа природа - радість материнства. Звичайно, бувають різні ситуації, але вона отримує більше насолоду, ніж сприймає це як тягар.

Сьомий раз в декреті

https://instagram.com/mizera_julia/

Більше