Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя дружина така драйвова, шалена, неймовірна і в той же час така ніжна, дбайлива, і звичайно ж кохана. Своїм прикладом вона надихає не тільки мене, а й наших знайомих. Вона студентка-медик 6 курсу, майбутній судово медичний експерт, а ще й мама нашої чарівної донечки, якій всього 6 місяців.Перебуваючи при надії вона бігала на пари, їхала на практику в лікарні в іншій частині міста(пари були в розпал ковіду), встигала приготувати смачну вечерю і підготуватися до складного іспиту. Вона може одночасно годувати дитину і відповідати на іспиті, отримавши при цьому "відмінно". Навіть після вагітності і пологів вона зберегла відмінну форму, чим якраз таки і надихає своїх подруг, і викликає захват.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Вона і є амбасадором натхнення, адже є прикладом для багатьох. Але знаю те, що захоплюється вона Кейт Мідлтон.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Наша дочка ще замала аби щось сказати. Але я впевнений, що вона б сказала,що її мама найгарніша, найтепліша, найніжніша і сама кльова з усіх мам світу. Вона б сказала, що пишається своєю мамою. А ще б вона точно сказала "я хочу бути як мама!"

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я б хотів їй подарувати подорож в Карпати, в найкращий готель зі СПА, аби вона могла відпочити і випустити пару.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона справді достойна цього титулу. Ще немає й року, як вона стала мамою, але це ЇЇ рік. Вона жінка, яка віддана своїй професії і своїй сім'ї в рівній мірі. І з усім вона справляється на відмінно. Я знаю точно, що наша доця пишається своєю мамою. А знаю я це тому, що бачу якими оченятами вона на неї дивиться.

Моя дружина - моє натхнення

Мою кохану звати Людмила - людям мила. Вона така драйвова, шалена, неймовірна і в той же час така ніжна, дбайлива, і звичайно ж кохана. Своїм прикладом вона надихає не тільки мене, а й наших знайомих. Вона студентка-медик 6 курсу, майбутній судово медичний експерт, а ще й мама нашої чарівної донечки, якій всього 6 місяців. Перебуваючи при надії вона бігала на пари, їхала на практику в лікарні в іншій частині міста(пари були в розпал ковіду), встигала приготувати смачну вечерю і підготуватися до складного іспиту. Зараз вона переживає період жаху всіх матусь - коліки, нічні недосипання, прорізування зубів у малюка, але вона тримаються. І ці всі несприятливі фактори зовсім не відображаються на її настрої, оцінках чи зовнішньому вигляді. Вона може одночасно годувати дитину і відповідати на іспиті, отримавши при цьому "відмінно". Навіть після вагітності і пологів вона зберегла відмінну форму, чим якраз таки і надихає своїх подруг, і викликає захват. Так, вона ще зовсім молода мама і ще багато чого попереду, але з обов'язками які покладені зараз на її тендітні плечі вона справляється і робить це чудово. Я пишаюся нею. Я в захваті від неї. І хочу аби це знали всі.

Більше