Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Успішна блогерка, якій вдається поєднувати виховання двох дітей та надихати своїх підписників на щасливе материнство. Її блог про життя без ідеальної ідеальності, без повчань, без пафосу, але з позитивом та іронією. Нещодавно Настя розпочала власну справу: запустила бренд дитячого одягу

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її надихає мама - надзвичайно весела, мудра і доглянута жінка. Вона - натхнення і джерело усіх успіхів, за словами Насті.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Єва дуже комунікабельна, позитивна, активна і має відносно спокійний характер. Про маму сказала би просто, що вона найкраща. І обов'язково зримувала - Мама Драма.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Частіше подорожувати

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Має двох дітей, чоловіка і мопса (читай - чотирьох дітей). Вважає, що декрет - це спосіб самореалізації, час для того, щоб відкрити в собі всі приховані можливості. Підписники Насті, яких вже більше 77 тисяч, обожнюють її за відкритість та справжність, простоту та самоіронію, за гумор та позитивний погляд на материнство. ЇЇ сторінка наповнена душевними сімейними фотографіями, особистими підписами, лайфхаками і цікавими підбірками.

Усе просто

https://www.instagram.com/nastya_belena/

Більше