Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення - це прихильність авдиторії Юлі, яка для мене і багатьох є феноменом і яка давно вийшла за межі блогу. Презентації її книги #чуєш_коли_приїдеш_додому збирали зали на сотні людей по восьми містах України і цікавість до Юлі як до особистості та як до блогера лише зростає. Зрештою, будь-які нагороди у сфері блогінгу вона отримує саме завдяки своїм читачам. Перша книга #чуєш_коли_приїдеш_додому так само отримала свою першу літературну нагороду (Спеціальна відзнака Book Forum Lviv 2019) як «Приз читацьких симпатій». Книга-блог Юлії з її теплими родинними історіями вже вийшла загальним накладом у 7000 примірників і станом на сьогодні літала у 32 країни світу. Зараз готується до друку п’ятий тираж.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

У приватних розмовах вона каже, що материнство. Це стало новим відліком у її успіхах. Свою книгу про дім і рідних Юлія якраз презентувала на 9 місяці вагітності. З материнством настала нова ера у всіх сферах її життя. Не знаю, як їй це вдається, але вона почала вдвічі більше працювати і вдвічі більше встигати з того часу. Очевидно тому, що це і справді її найбільша мотивація.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Думаю, Даруся сказала б, що її мама дуже терпелива і вміє пояснювати світ так, як не кожен вміє. Люблю спостерігати за тим, як вона спілкується зі своєю дворічною донькою. Спілкується, як з дорослою. Пояснює складні речі простими словами і вчить помічати важливе у буденних речах. Власне це вміння можна дуже добре простежити і у її історіях, у проєктах, у письмі і навіть в Instagram-stories. Зауважте, які побутові, але особливі моменти, вона транслює.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мені здається, що в Юлі дуже прості, зрозумілі мрії. Щоб рідні були якнайдовше поряд, наприклад. Або ще про новий великий дім. Так само у неї є багато планів, що стосуються її видавництва, і вона мріє всі ці плани втілити. А подарувати хотілось би їй часу. Шкода, що це неможливо.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Юлія вдало балансує поміж материнством і власним безперервним інтелектуальним розвитком, поміж сім’єю і роботою. Вона дбає про зв’язок поколінь, вважає це дуже важливою основою. У її сім’ї родинні традиції передаються з покоління у покоління і вона піклується про те, аби не перервати цей досвід. Таке рідко можна зустріти у наш час, це дуже цінна риса. При цьому Юля - абсолютно сучасна дівчина. Чим не суперсила?

 

#чуєш_коли_приїдеш_додому

https://www.instagram.com/slyva_jalova_lova/

Більше