Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Коуч та організатор багатьох соціальних проектів. Мама двох синів 12 та 10 років. Відзнаки мама року та жінка року у Херсоні.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Зараз я займаюся коучінгом. Я допомагаю матусям вірити в себе і знайти свою справу життя. Також я займаюся блогінгом та просуванням бізнесу. Мої синочки дуже самостійні. Вони куховарять та займаються своїм розвитком. Старший - співає та грає у народному дитячому театрі. А молодший - юний футболіст. Зі старшим я обговорюю питання гендерної рівності. Серед сучасних підлітків питання лгбт дуже популярні. Я займаюсь волонтерством та допомагаю сім’ям з особливими дітьми та жінкам, постраждалим від домашнього насилля. Організовую жіночі психологічні фестивалі.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Вона чарівна і завжди чує потреби своїх дітей. Не змушую їх реалізовувати чужі амбіції. Лише власні бажання.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Відпочинок з усією родиною.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

На мама року я ще не заслуговую. Але я хочу змотивувати матусь бути вірними своїй мрії. Моя історія чомусь не виклалась у віконце відповідей.

Чи щаслива успішна матуся?

Цю історію я пишу про себе. Хочу показати матусям, що декрет не вирок. І успіх матусі може бути і в домашньому затишку, і в бізнесі. Я народила старшого синочка у 19. Усі мої родичі були проти. Я чуда звідусіль дитина зіпсує тобі кар‘єру, ти не зможеш продовжити навчання. Я відчувала себе злодійкою, яка ховається від усього світу. У 22 я народила другого надзвичайного синочка. І я вважала, що моє життя ніколи не буде яскравим. Я насолоджувалася декретом, закінчувала університет з відзнакою, була старостою групи та затятим волонтером, але вважала, що шлях до шоубізнесу мені заборонений. Але я змогла повірити в свої сили. І надихнули мене мої синочки.

Більше