Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Привіт усім, мене звуть Вікторія, мені 25 років у мене є прекрасна донечка Амелія, їй рочок та 4 місяці, це найкраще що сталося зі мною за увесь період мого життя. Амелія це моя емоція, моє натхнення. Нажаль батько Амелії відмовився від нас і мені одній довелося взяти себе в руки та зробити усе можливе щоб моя донечка не мала потреби ні вчому. У мене є освіта перекладача, я здобула її за кордоном в Італії, це дуже допомагає мені заробляти, я викладаю англійську для діток від 3х рочків та італійську для дорослих та усіх бажаючи. Так як коштів не достатньо я почала думати чим ще цікавим можна було займатися щоб мати додатковий дохід. Я знайшла відео урок з макраме споюробувала, і в мене вийшло, я була в захваті від своїх резуль атів. Почала виставляти свої роботи і через кілька днів у мене вже були перші замовлення. Це для мене була маленька перемога. Іноді ми з донечкою разом плетемо з макраме. Я дуже вдячна їй що мене надихнула на таке хоббі яке приносить користь та зодоволення

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мене надихає моя донечка Я стараюся ретельно планувати свій графік, щоб працювати та займатися з донечкою

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Хоч моя крихітка ще маленька але я думаю що в майбутньому вона обов'язково скаже що її мама завжди йде в перед і ніколи не здається. Я живу життя на повну, с араючя наповнити наше з донечкою життя тільки позитивними емоціями та подіями. "Потрібно жити, радіти і ніколи не опускати руки, навіть якщо здається що увесь світ проти тебе-потрібно йти в перед, досягати своїх мрій і ніколи не зважити на думку інших.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мрій багато, але є дві назаповітніші це - своє власне житло та подорож з донечкою на море Здається не здійснено але я вірю що зможу, у мене вийде колись придбати власне житло. Важко щомісяця віддавати космічні суми за житло, знаючи що це могло б піти на користь донечки або просто відкласти на майбутнє. А море просто обожнюю, море мене заряджає енергією, його хвилі позитивними емоціями.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Чому саме я маю отримати премію "Мама року", бо я вважаю себе супер мамою. Я залишилася одна однісінька з маленькою донечкою на руках, і не здалася. Я самостійно почала заробляти, я сама зняла квартиру та оплачуюю її, моя донечка прекрасно розвивається, я вмію спланувати день так щоб усе встигнути. Хоч і дуже важко самій але я справляюся Я без досвіду з дітками навчилася доглядати за моєю принцесою. В нас все по графіку, щодна готую свіжу та корисну їжу, часто мами в яких є по кілька дітей мені роблять компліменти та питають поради, мені дуже приємно, це моя перемога.

Моя донечка - моє натхнення

Привіт Єва, мене звуть Вікторія, мені 25 років у мене є прекрасна донечка Амелія, їй рочок та 4 місяці, це найкраще що сталося зі мною за увесь період мого життя.Я живу з донечкою сама, знімаю квартиру, я вдячна подругам та мамам які мені допомогли та підтримали в скруту,вони допомогли мені вибрати правильний шлях. Амелія це моя емоція, моє натхнення. Нажаль батько Амелії відмовився від нас і мені одній довелося взяти себе в руки та зробити усе можливе щоб моя донечка не мала потреби ні вчому. У мене є освіта перекладача, я здобула її за кордоном в Італії, це дуже допомагає мені заробляти, я викладаю англійську для діток від 3х рочків та італійську для дорослих та усіх бажаючи. Так як коштів не достатньо я почала думати чим ще цікавим можна було займатися щоб мати додатковий дохід. Я знайшла відео урок з макраме споюробувала, і в мене вийшло, я була в захваті від своїх резуль атів. Почала виставляти свої роботи і через кілька днів у мене вже були перші замовлення. Це для мене була маленька перемога. Іноді ми з донечкою разом плетемо з макраме. Я дуже вдячна їй що мене надихнула на таке хоббі яке приносить користь та зодоволення.

Більше