Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя матуся неймовірна.Вона любляча,щіра,завжди підтримає та допоможе. Вона єдина, хто пробачить усе, хто пригорне до себе та захистить у будь-якій ситуації. Моя матуся дуже весела, дотепна, жвава,дуже красива.Вона полюбляє одяг спортивного стилю.Завжди виглядає на 12 балів,в гарній спортивній формі,займається спортом,є прикладом для нас.А головне любить нас і завжди підтримує,дає поради. Просто найкраща в світі!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Як каже наша матуся,що ми(діти)-це є смисл її життя!Її натхнення,та любов!А гарна,сильна,впевнена,так це теж приклад нам)

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Любляча,ніжна,справедлива,сама найкраща матуся у світі!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє щоб ми були дружніми,ніколи не сварилися,гарно вчілись,займались спортом,були здоровими,счастливими.Більш за все хотіла б подарувати їй подорож,гарний відпочинок,вона на це заслуговує.Бо дуже рідко себі це дозволяє.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо вона найкраща!

Щаслива Маруся

Мою маму звуть Світлана. Я дуже люблю свою матусю.В неї карі очі, темне волосся і гарна усмішка. Моя мама є найкраща в цілому світі. Ще вона щира, лагідна, добра та працьовита. Вона працює в школі вчителем.Вона дуже любить нас.Гарний вчитель,її поважають і люблять діти,вона приклад не тільки для нас,но і для учнів!

Більше