Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Я мама двох маленьких енерджайзерів,найбільшим досягненням я вважаю,як і кожна мама своїх дітей,коханоного та свій дім. Дім повний сміху і веселощів,криків і шуму і це для нас норма. А от якщо в моєму домі тихо,то мої янголята вже щось задумали і повірте це не просто. Мій чоловік майже увесь час на роботі,то я з своїми активістами і працюю і відпочиваю і ремонти робимо і на вулиці і на городі,а ще й кухню забула. І увесь час мої малюки мені допомагають то стіни розмалювать,то іграшки м'які покупать,то батут на ліжку,то фонтан серед дому і це тільки початок розповіді. То я вважаю що я вже супер мама для себе і своєї сі'ї,адже тільки мама може перестрибувати беспечну огорожу кожен день по 100 разів.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мене надихає бажання рухатися до кращого. Мати щось більше чим зараз і це передати своїм дітям. Надихають діти,адже щоб іти з ними в ногу то потрібно не опуститись до рівня дитини,а піднятись. Для цього весь час треба розвиватись і розумово і фізично і духовно.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Моя мама супергерой! Мама ти супер!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я мрію про диво)))

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Томущо я гарна мама,добра людина,кохана жінка не боюсь труднощів,кожен день працюю над собою люблю своїх дітей

Мій дім - моя фортеця!

Знаєте мені 27 а в своєму житті я вже пережила скільки випробувань,переїздів що люди за все життя такого не відчувають. 3 вагітності 2 діток,аварія,постійні переїзди і от нарешті я щаслива у своєму великому домі,де все роблю своїми руками. Я йду проти течії,мені говорять треба було так,але хто насправді знає як правильно. У мене своє бачення світу і я його втілюю!

Більше