Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Успішне материнство - це трикутник: кохання, самореалізація та відносини з дитиною. Той, хто це розуміє найчастіше досягає успіху. Це про мене;) я завжди розподіляю сили між трьома цими сферами, і за вдале балансування - я можу дати собі відзнаку.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Посмішка дитини та чоловіка! Коли ми разом - ми сила. Коли моя дитина щиро сміється від нових подорожей в вражень, моє серце плаче від щастя.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Добра, мудра, цікава та авантюрна. З такою мамою всі мрії здаються здійсненними. Надихає та щиро вірить в успіх.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мріє про більше подорожей у житті. Разом, щоб нові враження розділяти разом.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Мама року - це та мама, яка може надихнути інших мам. Я пропагагдую, що неідеальність це нормально! Що мамин ресурс потрібно завжди наповнювати. Материнство - це не жертва! Це кайф. І він може бути відучитися наповну, якщо мама буде дарувати собі хвилини жіночих радостей. Ніколи не потрібно соромитися просити про допомогу, жертвоприношення - це не про материнство!

Любовь до всього і в усьому!

Я пишу історію про себе;) я не вважаю себе ідеальною мамою. Бо ідеальність найчастіше здається штучною. Я мама, яка пропагандує, що головне в вихованні - це відлучатися щастя вашою дитиною і вами. Не має рамок та правил, якою повинна бути мама! Я працюю, не бувши в декреті ні одного дня, навіть після розладу, я вела перемовини з клієнтами. Я не хвалюсь цим, не жаліюсь - я стверджую, що це мій вибір, щоб бути щасливою і самореалізованою! Я обираю бути гарною дружиною, зберігаючи романтичні відносини з чоловіком. Я не ставлю дитину в рамки вже сусід пішов, а ти ні! Сусідка говорить реченнями, а ти ні! Я завжди вчу, що кожен унікальний. І кожен крок має значення. Мій трикутник сімейного балансу працює. І сам цим я пишаюсь. Мама, дружина та успішна жінка! Ось до цього я прямую. Материнство - не завжди легке, моє не виключення. Я завжди хотіла дітей, але ніколи не думала, що на початку буде так важко. Але кожне випробовування розбить нас мудрішими і розумнішими. Завдяки тому, що дві грані моно трикутника були розвинені - ми швидко налогадили третю сторону, і материнство стало в кайф.

https://www.instagram.com/inna_borovik/

Більше