Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

В одому королівстві жило троє маленьких поросят. Ніф-ніф -найстарший(6років),Нуф-нуф -середущий(4роки)брати,та їхня сестричка Наф-наф(1рік) І були ці поросятка ,ну дуже нечемні,та попри все вони були най найкращі для своїх батьків- тата Ро і мами Ма.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Одного звичного дня,коли тато Ро був(як завжди) на роботі. А мама Ма заклопотана готуванням обіду та прибиранням квартири,маленькі поросятка придумали як потішити свою Ма.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Отож,вирішили вони намалювати мамі малюнок. Ніф-ніф намалював великі квіти,Нуф-нуф,теж не відставав,від брата.Тому намалював сонечко і хмарки в небі. Ну а маленька Наф-наф,не довго думаючи,набрала пальчиками фарбу і зробила чарівні плямки на малюнку.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Поросята так і мріяли,як зрадіє мама,коли побачить їхню творчість і чекали поки мама,нарешті,закінчить всі свої нудні буденні справи і порадіє малюнку.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Ну от вони і дочекались,мама Ма домила останню чашку в раковині і закінчила свою роботу в роздумах: - як же ж чудово,що все на своїх місцях і можна хвильку відпочити. З радістю поросятка покликали маму і з трепетом чекали похвали за свій витвір.

Казка про трьох поросят

Яким же здивованим було лице Ма вона побачила свій намальований подарунок. Намальований!... Намальований на стіні кімнати,після недавнього ремонту. І тут в голові у мами пронеслись всі погані слова,які забороняли говорити,ще з дитинства. Але мама не показала свого розчарування і похвалила своїх креативних поросят та домалювала з ними ще маленьких пташок в небі. Далі буде...

Більше