Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягнення - це встигнути насолодитися усіма солодкими ранками, тішитися кожній усмішці дитини, дивитися як щодня дитина навчається новому. Встигати знаходити час для себе, вигадувати нові, цікаві ігри та заохочувати проводити час активно:

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Думаю що це доба, яка має всього 24 години, протягом яких треба встигнути все)

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Дитина сказала б: ооо, моя мама ну зовсім не серйозна, вона вміє бути і равликом, і добрим зайчиком, і ласуном-ведмедиком і страшним павучком, а ще моя мама дозволяє мені робити найгарніші макіяж і навіть самій чистити зубки) Книга життя: якщо ти можеш з’їсти ВСЮ цукерку у присутності дитини без істерики - вперед, нічого не бійся, ти здатна на все!)

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мама точно мріє про один-єдиний день спокою, щоб бути не ведмедиком, не персонажем з мультику, не кухарем а просто жінкою.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що це жінка, яка без няні, бабусь та дідусів із півторарічною дитиною встигла: зробити ремонт у квартирі, пройти курси англійської та програмування, працювати в декреті, умудряється два рази в день виходити на дитячий майданчик та навіть ПРАСУВАТИ ПОСТІЛЬ!

Дослідники

Декретної відпустки у мами не було, бо прямо із роботи мама поїхала у пологовий, а коли взяла на руки маленьку, тендітну дівчинку - світ перевернувся. Як, як тепер встигнути все: дитина, побут, зовнішній вигляд. Мама зрозуміла, що тепер не має Я, є Ми, і маля потрібно якомога краще пристосувати до свого ритму життя. Тому ніхто не відміняв побутові справи, косметолога, манікюр і навіть улюблену роботу, тому маленька крихітка змалку знає всякі дівчачі штучки)

Більше