Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Бабуся пропрацювала 30 років у дитсадочку і має силу вдома бавитися з онуками. Наша бабуся встигає і спекти щось смачненьке і розповісти казку.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Маленькі обійми її вихованців зранку, І подяки за виховання та мудрість від батьків( теж колись її вихованців) ввечері.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Добра і мудра бабуся, в якої завжди смачно та затишно, в якої завжди теплі руки, добрий погляд та чесність у всіх справах. Якби усім дітям на світі можна було віддати частинку себе,щоб допомогти або втішити - вона віддала б себе всю, не роздумуючи...

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє щоб усі дітки на землі були здоровими. Я б їй подарувала усе найкраще що тільки можна уявити.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що бабуся виховала 30 поколінь! Її очі бачили дитячірадість і розчарування, вуха чули приємне і не дуже, а з вуст завжди летіли слова які надихали і надихають, які заспокоюють. Жінка, яка здатна за 5 хвилин забавити дитину зовсім простою грою, нагодувати їжею яку дитина категорично відмовляється їсти. Жінка, яка робить нас щасливими однією своєю присутністю.

Ходяча енциклопедія

Минулого року у нашої бабусі була група вихованців із 20 дітей, віком від 1,8-2,5 років, усі вони називали нашу бабусю мамою і категорично не хотіли іти із садочку додому, але водночас у бабусі була сувора дисципліна: усі дітки вміли проситися на горщик, їсти а також коли приходила година сну - усі дружньо спали! Усі! 20 дітей! Як їй це вдається я взагалі не розумію, при тому що вона просто читає їм казки.

Більше