Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона найкраща моя бабуся,вона гордість нашої сім'ї. Вона виховує 8 онуків і 2 правнучки вже))) дуже важливо те ,що вона нас виховує і любить усіх однаково.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Онуки надихають її

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Її три доньки,в тому числі і моя матуся розповідають про неї тільки найкраще. Вона найкраща матуся і бабуся на світі. Вона життя присвятила онукам і правнукам . Дуже велику роль відіграє бабуся в житті дітей. Вона ніжна, добра,чесна, справедлива .

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мабуть відпочинок принесе найбільшу радість нашій бабусі .

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Ніхто так не любить своїх онуків як наша бабуся,вона все для нас, вона все життя присвячує нам. Всі онуки після школи біжать не по домівках,а до неї, щоб її обійняти і сказати ,що сильно люблять її.

Наша гордість

Моя бабуся найкраща в світі,у неї 8 онуків рідних і дві правнучки вже. І всіх вона любить однаково, вона присвятила все життя нам . Ми її дуже любимо, ще таких бабусь я не бачила, у моєї бабусі руки золоті,посмішка весела,сердце найбільше..... А як вона нас обіймає ,то такі почуття нас переповнюють . Це дуже великий дар виховувати 10 рідних онуків і 6 двоюрідних і любити усіх однаково . І робити так щоб всі ми дуже хотіли до неї побігати в гості. Бо у неї затишно і спокійно. Наша бабуся це як лучик сонця скрізь грімучого неба,у неї завжди світло і тепло.

Більше