Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Бабуся - моя мама, я просто нею захоплююся. Нас в мами 3 дівчаток. І тепер в мамусі ж внучка- Софійка. Тільки но я з Софією заходжу в хату до мами- бабусі - моя дитина світиться від щастя- та нам тільки 4 місяці, але коли вона баче бабусю то їхні там любов між собою. Бабуся з Софі на ти у всіх аспектах, якби не вона , я б не знала що до чого. Бабуся це наш найголовніший помічник. Без неї як без рук. Бабуся найкраща в нас. Я можу годинами про маму розповідати, я її дуже сильно люблю і хочу щоб весь світ про неї знав - яка вона в нас найкраща.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Коли мама - бабуся вже, пішла від тата, нас в мами було троє дівчат , ми опинилися в іншому місці, без місця проживання,без роботи, і грошей не багато. Нас мама сама виховала, за що їй велике спасибі, вона не опустила руки, а тільки йшла в перед. І тепер в нашої матусі три дівчинки, які вже дорослі, які тепер навпаки допомогають мамі , так як вона нам завжди допомагала .маму сильною зробив наш тато....

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

НАЙКРАЩА, САМА ГАРНА, НАЙУЛЮБЛЕНІША , САМА КРАЩА , СИЛЬНА , НЕЗАЛЕЖНА, СМІЛИВА, ВРОДЛИВА, КРЕАТИВНА, ЧУДОВА, КОХАНА, ЧАРІВНА, САМА САМА САМА МАМА З ВЕЛИКОЇ БУКВИ.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мама завжди казала, все краще дітям. І тепер все краще хочеться дати їй , так як нам вона це давала, в продовжує давати. Найголовніше це здоров'я. Але я б хотіла маму на відпочинок в теплі краї, де не треба на всіх готувати їжу, не треба йти на роботу, не треба доглядати господарство, а просто відпочити.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Моя МАМА найкраща. Вона сама з самого дна піднялася, і за собою підняла нас трьох дівчат . Яких вивчила , та все сама. Вона найкраща.

Моя улюблена бабуся

Як тільки в мами- бабусі з'явилася внучка, Софійка не могла показати довго, я не знала що робити, та й поїхали до мами. Та мама щось взяла гратися, та щоб ви думали, тільки мама взяла на руки Софі, маленька була без памперса на той момент, та й Софі наробила мамі на нові штани

Більше