Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Наша Бабуся - людина з великої літери! Її руки надзвичайно золоті! В її домі завжди дуже смачно пахне, будь-яке свято наповнене неймовірними стравами. Завдяки невеличкому господарству на власній дачі бабуся піклується про наше здоров'я - щоб ми куштували натуральні овочі, фрукти, ягоди, вирощені власними турботливими руками. Бабуся завжди переживає за всю свою родину та піклується про кожного. До неї завжди можна прийти за слушною порадою, бабуся з нами на одній хвилі - дуже сучасна та "своя".

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Бабуся завжди все робить для та заради своєї великої дружньої родини.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Її діти завжди говорять що вона дуже турботлива та ніжна, аджедуже піклується про рідних та близьких, ніколи не залишає в скрутній ситуації, а золоті бабусині руки завжди теплі та чуйні.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Бабусина найбільша мрія - щоб вся її родина була здорова та щаслива. Бабуся завжди шкодує щоб їй дарували квіти тому хотілося б подарувати їй надзвичайно великий та гарний букет улюблених троянд.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що наша Бабуся завжди піклується про всю нашу родину. Вийшовши заміж за її онука, я почуваю себе повноцінним членом родини з першого дня знайомства, адже завдяки бабусі підтримується неймовірно сильний сімейний дух у родині. Бабуся з дідусем у 2020 році відсвяткували 50 років подружнього життя, мають двох дітей та чотирьох онуків та скоро будуть очікувати на праонука. Це неймовірне досягнення та ми всі дуже надихамося завзятістю нашої бабусі.

Наша чуйна та ніжна бабуся

Бабуся дуже піклується про свою родину. Коли наймолодший онук захотів на день народження собаку, дідусь був дуже проти. Тож маленькими кроками бабуся разом з батьками умовили дідуся на собаку. Але найбільше бабуся любить нашу кішку Маню, яка жила з бабусею більше 5 років, і навіть коли ми забрали кішечку жити від бабусі з дідусем, бо з'явився собака, бабуся все одно вирощує її улюблену зелену травичку, купує улюблену рибку та передає різноманітні смаколики. В цьому є вся бабусина турбота за свою родину.

Більше