Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Важко лишити сором’язливість, бо хвалити буду себе))) Важко було наважитись подати заявку, але я хочу виграти і наше життя таке, що ми маємо самі все брати в свої руки і діяти! Тоді все буде))) Отже! Я видала дві книжечки дитячих віршів. Вони неймовірно ніжні і милі, в них надзвичайні ілюстрації. Ще не минуло року, а продано понад 500 примірників і відгуки найкращі. Інші мами пишуть, що і плачуть, і сміються з моїми книжечками, вони надихають їх жити і зе більше любити своїх діточок!)) Такі слова - найбільше досягнення. Першу книжку російською мовою я видала сама у типографії, українською у видавництві. Плідно попрацювала над просуванням, книга з’явилась в онлайн та офлайн магазинах. Є навіть на якабу))

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мене надихає мій син! Мій коханий чудовий веселий хлопчик! Мій чоловік, мої батьки, брат, сестра, бабусі, друзі! Вся моя родина))

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Якби Діму попросили мене описати, він би сказав: мама Ія касива))) Йому на разі 2 роки)))

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я мрію про машину, будинок та багато подорожей! А хто ж не мріє?))) У мене звичайні для більшості людства мрії, але над ними треба плідно працювати, це і роблю)))

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що я ніколи не зупиняюсь, щоб не сталося. Обожнюю життя та заряджаю цією любов’ю інших. Веду блог, працюю фотомоделлю, пишу книжки, активно просуваю їх, провела презентації до локдауну. І при цьому я весь час із сином! Можливо поєднувати материнство і активне життя, творчість! Можливо все, коли є енергія та натхнення))

30 перших віршиків

Мені здається, що я все вже про себе розповіла))) і так вже двічі подумала, що це дуже дивно заповнювати цю заявку про себе))) Але, якщо ви почитаєте мої книжки, поспілкуєтесь зі мною, ви точно впевнитесь у тому, що я і є натхнення!)))

Більше